Trafic Constanta

Traficul din Constanta in afara sezonului estival

Ieri am fost mai toată ziua prin Constanța și am avut treabă în mai multe zone din oraș. Recunosc că după ziua respectivă mi-am dat seama că în București se circulă chiar ok, exceptând aglomerația. Trei benzi pe sens unic. Semafor. Eu merg înainte de pe banda 2. Pe banda 3 oameni încadrați să facă la stânga. pe banda 1, oameni încadrați să facă la dreapta, cum ar fi normal. Ce vorbești? De pe banda 1 se face la stânga cu tupeu. Și nu orice mașină. Ci ditamai mașina de tractări. Să intre în mine care voiam să merg înainte și nu alta. Ca să nu mai zic că se pleacă de la semafor când încă mai sunt 3 secunde de roșu. WTF? Și eu care credeam că sunt ultra rapid atunci când mă mișc prin București, Galați sau Brașov. Încercați Constanța. Cu precauție.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

2 Comments

  • Maria Elena

    Reply Reply 30/10/2014

    Chiar asa??? Dar in plin sezon ce o mai fi, daca extrasezon este asa o nebunie? :(

  • Matei Irinel

    Reply Reply 30/10/2014

    Eu am stat o lună în Constanța când am avut campanie la RDS , din poarta 6 până la fantasio făceam 30-40 minute :))) cu 2-43, cum ar fi oare în august pe același traseu la ora 12:00 ?

Leave A Response

* Denotes Required Field