Traficul din Constanta in afara sezonului estival

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Ieri am fost mai toată ziua prin Constanța și am avut treabă în mai multe zone din oraș. Recunosc că după ziua respectivă mi-am dat seama că în București se circulă chiar ok, exceptând aglomerația. Trei benzi pe sens unic. Semafor. Eu merg înainte de pe banda 2. Pe banda 3 oameni încadrați să facă la stânga. pe banda 1, oameni încadrați să facă la dreapta, cum ar fi normal. Ce vorbești? De pe banda 1 se face la stânga cu tupeu. Și nu orice mașină. Ci ditamai mașina de tractări. Să intre în mine care voiam să merg înainte și nu alta. Ca să nu mai zic că se pleacă de la semafor când încă mai sunt 3 secunde de roșu. WTF? Și eu care credeam că sunt ultra rapid atunci când mă mișc prin București, Galați sau Brașov. Încercați Constanța. Cu precauție.


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „Traficul din Constanta in afara sezonului estival”

  1. Eu am stat o lună în Constanța când am avut campanie la RDS , din poarta 6 până la fantasio făceam 30-40 minute :))) cu 2-43, cum ar fi oare în august pe același traseu la ora 12:00 ?

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend