Aplicatia Todoist

Todoist este o aplicație foarte faină pentru gestionat taskuri

Deși prefer de obicei opțiunile stock oferite de producătorii de sofware (gen Google Calendar sau calendarul iCloud), recunosc că am intregrat foarte fain aplicația Todoist în viața mea de zi cu zi. Este o aplicație care te ajută să te planifici mai bine și să-ți gestionezi taskurile. În plus, are și un elemnt de gamification care te ține în priză și te face să o folosești cât mai mult devenind astfel mult mai organizat. Eu o folosesc deja de două zile și simt îmbunătățiri. Parcă nu-mi mai vine să amân chiar așa multe pe ziua următoare din dorința să acumulez cât mai multe puncte în ziua respectivă. Aplicația are și o variantă premium pe care o puteți testa 30 de zile gratuit, însă nu e absolut necesară ca să vă faceți treaba. Eu mă descurc bine mersi cu versiunea gratuită. Aplicația are versiuni pentru mai multe sisteme de operare și platforme. Vă recomand să aruncați un ochi aici și să dați o tură cu aplicația asta dacă aveți nevoie de mai multă organizare și productivitate în viața voastră.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

4 Comments

  • Dan G

    Reply Reply 24/03/2017

    Am incercat-o o zi. Spre surprinderea mea, nici macar o notificare standard gen pop up nu intra in varianta free. Uninstall dupa doar o zi.

Leave A Response

* Denotes Required Field