Todoist este o aplicație foarte faină pentru gestionat taskuri

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Deși prefer de obicei opțiunile stock oferite de producătorii de sofware (gen Google Calendar sau calendarul iCloud), recunosc că am intregrat foarte fain aplicația Todoist în viața mea de zi cu zi. Este o aplicație care te ajută să te planifici mai bine și să-ți gestionezi taskurile. În plus, are și un elemnt de gamification care te ține în priză și te face să o folosești cât mai mult devenind astfel mult mai organizat. Eu o folosesc deja de două zile și simt îmbunătățiri. Parcă nu-mi mai vine să amân chiar așa multe pe ziua următoare din dorința să acumulez cât mai multe puncte în ziua respectivă. Aplicația are și o variantă premium pe care o puteți testa 30 de zile gratuit, însă nu e absolut necesară ca să vă faceți treaba. Eu mă descurc bine mersi cu versiunea gratuită. Aplicația are versiuni pentru mai multe sisteme de operare și platforme. Vă recomand să aruncați un ochi aici și să dați o tură cu aplicația asta dacă aveți nevoie de mai multă organizare și productivitate în viața voastră.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

4 comentarii la „Todoist este o aplicație foarte faină pentru gestionat taskuri”

  1. Am incercat-o o zi. Spre surprinderea mea, nici macar o notificare standard gen pop up nu intra in varianta free. Uninstall dupa doar o zi.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend