Mi-am luat folie Alien Surface pentru iPhone 7

Eu sunt genul de om care își întreține destul de bine lucrurile. Cine a cumpărat de la mine vreun telefon sau vreun laptop știe că a primit produsul în stare foarte bună. Pentru că de felul cum arată produsul depinde și prețul ulterior de vânzare.

Până acum am ținut iPhone-ul într-o carcasă de cauciuc transparent. A fost foarte bine protejat, însă nu e aceeași senzație ca atunci când pui mâna direct pe telefon. Numai că iPhone-ul are o problemă. E al naibii de alunecos. Cel puțin versiunea mea de iPhone 7 (Silver) este o versiune ”alunecoasă”.

Așa că nu am vrut surprize și mi-am luat și pentru acest telefon o folie Alien Surface pentru că în primul rând telefonul devine mai aderent și nu mai alunecă așa ușor din mână. Nu e prima dată când vă povestesc despre acest tip de folie și ca să vă aduceți aminte trebuie să vă menționez că are un grad militar de protecție. Folia Alien Surface este o folie similară celor care se montează pe elicele elicopterelor astfel încât acestea să nu se zgârie și să nu se deterioreze în timp datorită particulelor abrazive din atmosferă.

Abia astăzi am montat folia și are câteva bule de lichid inestetice pe ea, însă în 2-3 zile acestea vor dispărea de la sine. Adică, e genul de folie care se repară singură într-o anumită măsură. Nu e prima mea folie Alien Surface așa că nu îmi fac probleme, știu că se va așeza de la sine.

Folia Alien Surface vine acum cu o nouă microfibră, îmbunătățită, care acum este taiată cu laser, iar astfel nu lasa scame la ștergere.

Iar pentru cei care n-au folosit până acum o folie Alien Surface trebuie să menționez că aceste folii protejează în proporție de 99% telefonul, astfel încât să nu mai ai nevoie de husă. În plus, pentru anumite modele, în pachet primiti rezerve inca un set de folii  pentru acoperirea colturilor telefonului. De asemenea, menționez și că foliile Alien Surface nu afectează calitatea, claritatea sau funcționalitatea display-ului. Eu am ales o astfel de folie pentru că mă ajută să-mi păstrez telefonul ca nou, ca atunci când l-am scos din cutie, dar îmi oferă în același timp și experiența plăcută de a ține în mână telefonul preferat, fără husă. Și niște poze.

Alien Surface 2

Alien Surface 1

Alien Surface 3

Alien Surface 4

Folie Alien Surface iPhone 7
Bulele de lichid si micile imperfectiuni vor disparea in 2-3 zile

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

12 comentarii la „Mi-am luat folie Alien Surface pentru iPhone 7”

 1. Eu n-am folosit niciodata o folie pentru telefon. Ah, evident ca n-a scapat niciun display nespart. Dar telefonul nu e un lucru care sa conteze pentru mine.

  Răspunde
 2. Pe cele de la Smart Protection le-ai incercat? Cica is foarte renumite. Si eu ma gandeam sa-mi comand una de la ei zilele astea. Eu am pus o folie cu “particule de diamant” de la Quickmobile pe un telefon vechi, de vreo 3 ani. Setul de 2 a fost undeva la 25-30 lei si vreau sa zic ca si pana in prezent telefonul e intact, cu toate ca si-a luat multe trante pana acum.

  Răspunde
 3. Dar telefonul ăsta nu are Gorilla Glass? Eu nu am pus niciodată folie pe telefon și nu am avut niciodată nici o zgârietură. Era o șemcherie cu folia pe vremurile când încă se mai făceau touchscreen-uri cu plastic cred.

  Răspunde
  • Are ecran ok, dar tot se sparge dacă îl scapi pe jos. Așa, cu o folie de genul ăsta șansele să se crape sunt net mai mici. În plus, folia acoperă 99% din telefon, adică pe spate și pe părțile laterale chiar mă scapă de zgârieturi.

   Răspunde
   • Am luat si eu o folie Aliens pentru un xiaomi mi9 si dupa doua luni s.a rupt la colturi.
    Nu stiu cine plăteste pentru reclama pe care o faci.
    Este o păcăleală de 100 de lei. O mizerie

    Răspunde
    • Salut Sorin. Nu am luat nici un ban pentru nici o reclama. Am fost utilizator. Dupa cum observi, articolul este foarte vechi. Vezi data de la inceput :) In prezent nu mai folosesc o astfel de folie, insa la data scrierii articolului asta era calitatea foliilor respective. Poate acum au mai scazut din calitate. Nu stiu. Insa stiu ca aveau o politica de retur si garantie si ti-o schimba gratis. Le trimiti poza cu folia rupta asa cum zici, le trimiti folia deteriorata prin curier si ei iti trimit alta noua. Intreaba-i si sigur te rezolva.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.