Tipuri de credite pe care le poți lua de la o bancă

Pentru că sunt în perioada în care trec de la o mentalitate la alta, de la cea de om tânăr dornic doar de distracție la cea de om mare, mă tot gândesc în ultima vreme la fel și fel de obiective pentru viitor și îmi fac planuri totodată. Totodată pentru că orice vis trebuie susținut atât moral cât și financiar, trebuie să recunosc că în dreptul fiecărui vis am pus câte o cifră rotundă, aproximată după diferite calcule făcute tot în mintea mea, nimic pe hârtie. Așa am ajuns să mă informez în legătură cu diferite credite pe care le poți lua de la o bancă.

Înainte de toate însă ar trebui să menționez faptul că m-am informat folosind doar acest site care aparține Băncii Transilvania.

Credite pentru investiții imobiliare

Acest tip de credite mi-a atras cel mai mult atenția deoarece aș dori ca în următoarea perioadă, cel mult un an sau doi, să mă mut și astfel un ajutor mi-ar prinde tare bine. Mai exact este vorba despre creditul intitulat Prima casă care este dedicat probabil mai mult tinerilor care vor să se mute de la părinți, la fel cum doresc și eu să fac.

Tot în acest capitol intră și creditele de tip imobiliar-ipotecar care își propun să ajute oamenii să își cumpere un imobil sau să și-l renoveze pe cel actual.

Credite de consum

În cazul în care ai nevoie de bani pentru a pleca într-o vacanță cu familia sau pur și simplu pentru anumite nevoi personale, există mai multe tipuri de credite de consum care-ți pot fi de mare ajutor atunci când ai nevoie de bani pentru a-ți îndeplini un vis.

Și altele

În cazul în care tocmai ai terminat liceul și nu îți permiți să faci o facultate atunci ar trebui să știi că există un credit la BT special conceput pentru a te ajuta. Se numește Gaudeamus pentru studii pentru a putea să urmezi drumul care crezi că ți se potrivește.

De asemenea tot în această categorie intră și creditul Pacient care, dacă nu v-ați dat seama din numele acestuia, este un credit pe care îl poți lua atunci când ai diferite probleme de sănătate și nu îți permiți să mergi la un spital specializat pentru a face tratamentul. Acesta, cât și cel de mai sus, mi se pare unul dintre cele mai bine gândite credite.

Voi ați apelat la aceste tipuri de credite până acum? Când anume?

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „Tipuri de credite pe care le poți lua de la o bancă”

  1. Atât împrumuturile bancare cât și cele nebancare au avantaje și dezavantaje. Acesta este motivul pentru care trebuie întotdeauna să vă comparați împrumuturile!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.