Cu o floare nu faci florărie online

De multe ori stau și mă mir când văd cât de accesibil este internetul și cât de ușoară ne face viața. De exemplu dacă înainte atunci când aveai nevoie de o floare să scoți o fată în oraș, să îi oferi mamei de 8 martie sau să faci niște ornamente petru un eveniment special apelai pe la vecinii care aveau o grădină mai mare în fața blocului sau în curte, acum totul este mult mai simplu. Acum totul se rezolvă online.

Trebuie să fiu sincer și să recunosc faptul că încă nu am cumpărat niciodată flori de pe internet pentru că am prețiosul noroc de a mă bucura de o grădină în care mi-a plantat câte puțin din toate și astfel atunci când am nevoie de o floare, ceea ce nu se întâmplă de prea multe ori, pot merge liniștit la mine în grădină deoarece știu că e mai ieftin. Mă rog, chiar gratis.

Mă gândesc însă că atunci când ai nevoie de câteva aranjamente florale nu prea mai ai cum să apelezi la propria grădină, asta doar dacă nu ai cumva o plantație întreagă de trandafiri, lalele și nu mai știu eu ce flori pe care să le aranjezi în mici buchețele și alte forme pentru a decora o clădire pentru un eveniment special. În aceste cazuri cred că cel mai potrivit este să apelezi la o florărie, online sau offline, chiar dacă mi se pare mult mai comod online, de unde să îți comanzi toate aranjamentele florale de care ai nevoie.

De asemenea cred că este foarte greu să confecționezi de unul singur fel și fel de ornamente din propriile flori din grădină astfel încât în acest sens nu ai nicio șansă dacă nu ești o persoană foarte, foarte creativă dar și cu foarte multă îndemânare totodată.

M-am uitat de exemplu la acest magazin online și pur și simplu m-am minunat văzând cât de multe posibilități există de a crea diferite ornamente folosind doar câteva flori. Acuma nu știu dacă toate acele ornamente sunt făcute cu ajutorul unei mașinării, ceea ce e foarte puțin probabil, însă dacă toate au fost realizate manual atunci trebuie numaidecât să recunosc că acei oameni merită apreciați pentru munca și creativitatea de care au dat dovadă când au creat toate acele ornamente florale.

Și, ca să termin articolul așa cum v-am obișnuit deja, lansez o mică întrebare: ați comandat vreodată flori dintr-o florărie online? Dacă da, atunci cum a fost?

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.