”Pe TikTok poți fi cum vrei!” De vorbă cu TikToker-ul și Beatboxer-ul iamcosmixius

Am scris o carte de dezvoltare personală. Se numește ”De ce nu” și în acest moment este disponibilă pentru 👉 PRECOMANDĂ AICI 👈


Nepotul meu, Cosmin Baicu, s-a apucat anul trecut de TikTok în glumă și într-un timp foarte scurt a ajuns la peste 50 de mii de urmăritori. El face content de divertisment pentru cei de vârsta lui, dar face și beatbox.

Și se pricepe destul de bine la beatbox, pentru că un tutorial beatbox pe care l-a făcut la un moment dat l-a ajutat să ”bubuie” și să obțină un număr foarte mare de followeri pe TikTok foarte rapid.

După cum vei vedea și în videoul de mai jos, Cosmin are și un look un pic mai ieșit din comun, ceea ce i-a adus și un val de hate gratuit. Ce îi zice lumea cel mai des de rău, cum sună beatbox-ul lui și ce zice despre TikTok…

… te invit să urmărești în videoul nostru de mai jos.

Mai am un articol și un video interesant despre TikTok aici. Este despre de ce să nu cumperi followeri pe TikTok pentru a crește contul de Tik Tok mai rapid și conține o alternativă cât de cât safe dacă tot vrei să o faci.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend