Teoria conspiratiilor alimentare privita si din alta perspectiva

Din seria ”ce porcării ne mai trec prin minte” vă prezint teoria conspirațiilor alimentare ”răsucită”. N-am să-mi dau cu părerea despre cum cred că e în realitate. Sunt prea mulți care fac asta.

Toată lumea știe de puii injectați, de chestiile modificate genetic sau de amestecurile alimentare pline de chimicale. Nu mai are rost încă un articol pe treaba asta. Dar dacă eu aș fi marele ștab din spatele KFC, McDondald`s, Burger King sau alte companii care vând junk food, m-aș chinui să-mi țin consumatorii în viață cât mai mult.

Logic așa ar fi, nu? Păi de ce? Pentru că un meniu la KFC, de exemplu, nu e tocmai ieftin. Nu e tocmai ceva ce să-și permită oamenii de rând să cumpere de câteva ori pe săptămână. Cu alte cuvinte, clienții din targetul meu de fast food ce vinde scump nu este compus din populația aia ”săracă” pe care vor masonii sau alte civilizații extraterestre orestiene să o extermine prin pui cu 4, 6 sau 8 picioare de la KFC.

Pentru că nu prea consumă oamenii ăia de la mine. Așa că mă orientez către oamenii din targetul meu de clienți, cei cu venituri peste minimul pe economie. Mă orientez să am grijă de ei.

Vreau să cumpere cât mai des de la mine, nu să-i omor cu mâncarea mea, nu? Bine, junk food rămâne junk food – oricum te va omorî mai repede decât alte feluri de mâncare mai sănătoase (asta dacă nu faci cancer din cauza stresului înainte), dar prin cele scrise mai sus am vrut să facem doar un exercițiu de imaginație cu iz logic.

Din aceeași gamă de subiecte, vă recomand să aruncați o privire și pe niște informații legate de curele de detoxifiere, ca să înțelegeți că toată lumea vrea banii voștri și cam atât. Da, și ăia care vă vând chestii prăjite în mult ulei, servite cu sosuri delicioase, dar și ăia care vă vând mâncare raw la supra preț, cure de detoxifiere care tratează cancerul în 10 zile sau sisteme de slăbit în 18 zile, sigure, fără efecte yo-yo, garantat. Eu personal recomand oricui atenție la extreme (și culinare și mentale) sau cum ar spune Tony Popotamas: căutați echilibrul, ar trebui să fie undeva pe la mijloc.Junk Food

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Un comentariu la „Teoria conspiratiilor alimentare privita si din alta perspectiva”

 1. Cine este Tony asta? Noul patron de la Facebook? ;)
  V-am spus eu ca slanina de porc si tuica sunt mai sanatoase, dar nu m-ati crezut! ;)
  In alta ordine de idei, poate ca doar in Romania si pentru romani produsele acestor firme sunt scumpe, poate pentru altii nu sunt. ;)
  Oricum, se pare ca (cel putin la noi) totul ne duce cu gandul ca nu vor sa ucida nici miliardarii, nici saracii, ci clasa de mijloc. ;)
  Cel putin guvernantii nostri asa dau impresia. ;) Spun ca incearca sa dezvolte clasa de mijloc, dar o omoara. ;)
  Si berea este nociva. ;) ;) ;)

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.