Cateva ganduri de Craciun (2014)

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Pe vremea când nu erau pachete cu SMS-uri nelimitate, dădeam mesaje la toată agenda. De vreo 3 ani încoace folosesc doar internetul pentru a ura tuturor Crăciun fericit, așa cum o fac și acum. Vă doresc să aveți parte de o pauză bine meritată zilele astea, mai ales că unii vor prinde weekend prelungit. Odihna e importantă. Excesele alimentare nu-s recomandate. Nu că îngrașă, dar se pot face indigestii de toată frumusețea. Voi lua și eu scurtă pauză pe blog, dacă nu cumva mă lovește inspirația zilele astea :)Craciun Fericit

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

6 comentarii la „Cateva ganduri de Craciun (2014)”

  1. În această lună, în ziua a douăzeci şi cincea, cu ocazia prăznuirii Naşterii celei după trup a Domnului Dumnezeului şi Mântuitorului nostru Iisus Hristos, vă urez multa Sănatate, Fericire şi Pace în Suflet !
    http://www.bisericasfvineri.ro/wp-content/uploads/posts/ind_nasterea_domnului_2_l.jpg
    http://str.crestin-ortodox.ro/foto/717/71678_nasterea-domnului.jpg
    https://deveghepatriei.files.wordpress.com/2012/12/icoana-nasterea-domnului.jpeg

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend