Surpize plăcute pentru mine la BlogWars 2013!

De ce nu putem rămâne toţi? Asta e întrebarea cu care am pornit la drum încă de când m-am calificat printre cei 10 finalişti, cu toate că au fost multe articole bune înainte. Articole care m-ar fi putut poziţiona lejer în tabăra juraţilor încă de atunci, având în vedere poziţia pe care mă clasasem. Recunosc că am avut mult noroc. Sunt mulţi în tabăra juraţilor care meritau o şansă care să-i poziţioneze în rândul celor 10 finalişti. Mulţi dintre ei cred în continuare asta. Eu cred în continuare asta. Dar, fără falsă modestie recunosc că mă bucur nespus de mult că am intrat în topul celor 10 finalişti şi că am ajuns până aici.

BlogWars 2013

În acest moment tensiunea e la cote înalte.

Juraţii mi-au votat din nou articolul cu note maxime. Sper din tot sufletul că mi-au votat mereu articolul şi nu neapărat pe mine, cu toate că e greu de crezut că acest lucru s-a întâmplat în totalitate. Indiferent cum s-ar fi desfăşurat lucrurile în procesul de votare, ar fi culmea să spun că nu mă bucur. Doamnelor, domnişoarelor şi domnilor bloggeri, vă mulţumesc pentru susţinerea constantă. Susţinere care a creat probabil o nouă performanţă în competiţia BlogWars: cele mai multe locuri 1 obţinute de un blogger din partea juraţilor. Sunt onorat. Indiferent ce s-ar întâmpla mai departe, eu voi rămâne cu aceste gânduri frumoase care mă motivează şi mă fac să cred că am făcut şi voi face ceva bun în continuare.

Cu toate că BlogWars nu e o competiţie de blogging care se bazează pe cantitate, ci pe calitate, spun cu mâna pe inimă că mi-a solicitat destul de mult atributul numit “anduranţă“. Mult mai mult ca în 2011.

Mi-ar fi plăcut ca această competiţie superbă să fie mult mai mediatizată în mediul online. Sunt mulţi creatori de conţinut de calitate care s-au înscris în BlogWars 3. Nu doar simpli participanţi la concursuri online. Nu tombolişti. Nu oportunişti. Toţi, dar absolut toţi cei care au avut curajul şi determinarea să se înscrie în BlogWars anul acesta sunt bloggeri care merită toată atenţia mediului online. Şi nu mă refer deloc la finalişti sau la finalişti care au trecut în tabăra juraţilor, că ei oricum au avut şi au parte de atenţie. Mă refer la numărul impresionant de bloggeri care au înscris un prim articol atunci când a venit ordinul de înrolare. Cred că merită să aruncăm din nou un ochi pe lista iniţială de participanţi şi să vedem o parte din viitorii finalişti BlogWars 2014.

În etapa 8 din competiţia BlogWars 2013 eu am participat cu acest articol. Bloggerii juraţi m-au clasat din nou pe locul 1 şi le mulţumesc foarte mult. Juriul organizatorilor m-a clasat pe locul 1 şi mă bucur că au fost atât de atenţi la articolele mele, punctându-mă uneori mai slab ca să îmi pot îmbunătăţi performanţele. Drept dovadă, am câştigat cu unanimitate de voturi etapa 8 din competiţia BlogWars 3.

Am rămas în competiţie alături de:

  • Iulia de la OctoCat.org, câştigătoarea primei competiţii BlogWars, care va face în continuare cinste în blogosferă oraşului Galaţi pe care îl urăşte cu toată dragostea :).
  • Şerban de la Soacra.eu, “champion en titre” BlogWars, care va veni în articolul următor cu o doză imensă de creativitate (am un feeling).

Bogdan de la MoneyWatch.ro trece spre marea mea surprindere în tabăra juraţilor. Nu cred că e doar marea mea surprindere. La felul cum a scris până acum, credeam că Bogdan are un loc asigurat în finală.

Mari mai sunt surprizele într-o competiție de o așa anvergură!

Ne vedem mai departe. Vreau să ajung în finală şi să câştig.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

9 comentarii la „Surpize plăcute pentru mine la BlogWars 2013!”

  1. Ai scris foarte frumos,prietene.Te sustin in continuare,pentru ca ai scris niste articole foarte bune si nu ma mir deloc ca esti votat nr.1 eepa de etapa.Felicitari!!!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.