Supermarket online care livreaza si in provincie

Da, ați citit bine titlul: supermarket online care livrează și în provincie. Mage Image lansează în parteneriat cu eMAG primul supermarket 100% online care livrează și în provincie. Eu personal sunt foarte fericit, iar după ce termin de scris acest articol abia aștept să lansez prima comandă pentru că și așa aveam de cumpărat câte ceva zilele următoare. Dacă nu aveți răbdare, puteți afla mai multe despre supermarketul online care livrează și în provincie aici.

La supermarket din fața calculatorului

E drept că Mega Image în parteneriat cu eMAG nu e primul supermarket online. Primii care s-au apucat de treaba asta sunt cei de la Carrefour care au lansat de suficient de multă vreme noțiunea de supermarket online în România. Numai că cei de la Carrefour livrează în continuare doar în zona București-Ilfov și nu au reușit în tot acest timp să își dezvolte sistemul de livrări la nivel național.

Acest lucru a lăsat celor de la eMAG și de la Mega Image o nișă neacoperită în zona de supermarketuri online cu acoperire națională. În acest moment în orașele în care nu există Mega Image (cum ar fi la mine în Galați, de exemplu) nu se pot comanda online și livra alimente perisabile, precum fructe și legume, carne, lactate, pește etc. (în mare, cam tot ceea ce vedeți în zonele friguroase din supermarket). E și normal, pentru că acest lucru ar periclita calitatea. De aceea, pentru mâncarea perisabilă sau cu termen de valabilitate foarte scurt va trebui să mergem în continuare la piață sau în supermarketurile fizice.

Dacă priviți atent acest nou concept de supermarket online în România veți descoperi cel mai probabil două neajunsuri: 1. Prețurile ușor mai mari (nu cu mult mai mari). 2. Livrarea în 24-48 de ore lucrătoare. Pe mine unul nu mă deranjează asta pentru că 1. Prefer să dau 0,50 lei în plus la un articol, dar să nu mai pierd așa mult timp prin magazine, câștigând astfel mai mult timp de petrecut cu familia sau mai mult de făcut chestii productive care să-mi aducă mai mulți bani decât o economie de 50 de bani per articol cumpărat. 2. Sunt destul de disciplinat încât să-mi fac provizii la unele chestii cu o săptămână înainte, deci întârzierea de o zi chiar nu contează. Ca să nu mai zic că sunt dese zilele în care zic cu soția luni ”azi mergem la cumpărături, da?”, dar ne luăm cu treaba și apucă să ajungem abia vineri.

Ofertă supermarket online eMAG & Mega Image

După cum spuneam, din categoria Legume & Fructe, Lactate & Ouă sau Pește, Carne & Mezeluri pot comanda doar cei care au ca adresă de livrare un oraș în care există Mega Image. Tot cei care au în oraș Mega Image pot face comanda online și o pot ridica în aceeași zi. Imaginează-ți că ești din București și în pauza de masă îți faci cumpărăturile online. După aceea, te duci la Mega Image-ul la care ai zis că îți ridici comanda, plătești și mergi acasă. La cât de aglomerat e Bucureștiul gândește-te că vei câștiga cel puțin o oră, chiar două ore, de timp liber în plus.

Apoi, există categoriile Băcănie & Brutărie, Băuturi & Tutun, Igienă & Îngrijire Corporală, Îngrijire Copii, Casă & Îngrijire Animale și Produse BIO/ECO (nou*), categorii din care poate alege orice locuitor al unui oraș de provincie să comande ce dorește și să primească în 24, maximum 48 de ore cumpărăturile făcute. De exemplu, eu realizând comanda acum seara, ea va fi expediată mâine, deci va ajunge poimâine la mine în Galați. Unele categorii nu sunt noi, iar eu le foloseam de mult – spre exemplu, de mult am un obicei să comand Pampers online sau să comand lapte praf online.

Puteți ajunge direct în noul supermarket online eMAG cu un click aici. Veți petrece ceva timp acolo.

Supermarket online Romania

5 comentarii la „Supermarket online care livreaza si in provincie”

 1. Salutare tuturor care ati ajuns la acest articol cautand un supermarket online cu livrare in provincie. Am facut aici un update pe blog cu mai multe tipuri de alimente si produse care pot fi cumparate dintr-un magazin online de alimente si produse pentru casa: https://www.gabrielursan.ro/supermarket-online-livrare-in-tara/

  Este vorba despre un supermarket online cu livrare oriunde in tara, inclusiv in provincie si inclusiv in anumite sate fara plata pe kilometri suplimentari.

  Răspunde
 2. Foarte buna recomandarea ta de supoermarket online cu livrare oriunde in tara, mai ales in perioada asta. Am dat peste acest articol cautand pe Google. Multumiri!

  Răspunde
 3. E o chestie foarte utila pentru noi, cei care locuim in provincie. Prefer sa comand direct online si sa nu mai pierd timpul prin supermarketul care se afla la vreo 50km de casa mea.

  Răspunde
 4. „Chestia” asta e foarte-foarte utila pentru oamenii care n-au mult timp liber, care au probleme sau nu pot merge la magazin. Pe aici nu prea am auzit, prima data cand aud la tine. Sa speram ca va tine!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.