Super Reduceri pe GearBest, înainte de Black Friday

Dacă te-ai mai uitat până acum pe GearBest, probabil ai văzut prețurile foarte mișto. Mai mult de atât, chinezii organizează periodic reduceri foarte faine. Cu siguranță va fi ceva mișto și de Black Friday, dar dacă îți dorești să ai produsul înainte de Crăciun, cam acum ar fi momentul perfect să te orientezi.

Sunt multe reduceri pe GearBest, dar cele ce urmează sunt demne de Black Friday, chiar dacă mai sunt câteva săptămâni până atunci.

Și îmi place că ei nu ai dat-o-n mintea românașilor la care a început Black Friday cu o lună înainte.

reduceri pe gearbest

Timp de patru zile au un flash sales bestial peste care merită să arunci măcar o privire. Sunt o grămadă de produse la preț foarte-foarte bun.

Vezi ultimele reduceri pe GearBest

 

 

În caz că nu ai nicio idee cam ce ar merita, uite-te la astea:

Firește, mai sunt multe alte chestii faine la care merită să te uiți. Găsești chiar și „jucării de oameni mari” pentru casă.

Ceea ce ne duce către a doua parte a promoției. Știu că multă lume consideră Mediatek-urile și alte chestii de genulchinezării. Nu zic că se înșeală, dar întotdeauna există alternative.

Tot în perioada asta vei găsi o serie de reduceri pe GearBest la gadget-uri care rulează pe platforme Intel.

Tablete, ultrabook-uri și TV box-uri, toate cu procesoare Intel în dotare. Unele au variantele clasice – consum mic de energie, performanțe decente, în vreme ce altele utilizează procesoare ceva mai puternice – in cazul cărora și prețul crește puțin.

Iată ce reduceri pe GearBest găsești la gadget-uri propulsate de Intel

Îmi imaginez că sunteți puțin sceptici pe treaba cu comandatul din China.

Nu știu câți dintre voi mi-au citit blogul personal, dar sunt genul de omul căruia nu-i place să scrie prostii sau să păcălească.

Mi-am comandat de pe GearBest, am discutat cu cei de la suport, lucrurile s-au mișcat. Comanda mi-a fost expediată pe 30 octombrie. Încă nu a ajuns, dar chiar nu-mi fac griji.

Da, livrarea durează în jur de două-trei săptămâni (între 10 si 25 de zile lucrătoare). De îndată ce primesc produsele, în următorul articol voi scrie și o părere generală despre toate experiența cu chinezii.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.