[Oportunitate Job] Un prieten angajează om de marketing online în Galați

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Am un prieten care își caută un om de marketing online în Galați. Pot aplica la acest job atât oameni fără experiență care sunt dispuși să învețe, cât și oameni cu experiență care sunt dispuși să facă diferența. Cel mai mult contează atitudinea.

Eu centralizez aplicările prin formularul de la finalul articolului și i le dau mai departe. Nu este exclus ca dacă văd vreun ”CV” bun să programez chiar eu un interviu cu respectiva persoană pentru că în echipa mea de la job mereu avem nevoie de oameni buni sau de oameni hotărâți să devină buni.

Prietenul meu nu s-a hotărât încă dacă va oferi un job entry level sau un job foarte bine plătit din prima. L-am încurajat să mă lase să scriu exact așa pe blog pentru că suntem sătui cu toții de vedete care mai întâi întreabă de bani înainte să bifeze ce pot oferi ca să li se poată oferi acea sumă de bani. Nu mi-o luați în nume de rău, dar când întrebi de bani înainte e ca și cum ai întreba un nutriționist în cât timp slăbești fără ca acesta să știe câte kilograme ai, cum sunt distribuite pe corpul tău, care sunt obiceiurile tale alimentare și la ce anume ai alergii.

Te încurajez să aplici orice ar fi. Nu trebuie să ai studii sau diplome. Nu trebuie să nu ai studii sau diplome. În marketingul online nimic nu e stabilit. Și eu am pornit experimentând.

Înainte de a publica formularul de aplicare mă mănâncă la tastatură să mai scriu ceva. Marketingul online e la fel ca marketingul offline, numai că rezultatele se măsoară mai rapid și mai ușor. Oricine cu experiență în marketing offline poate aplica chiar dacă nu știe marketing online, dar este dispus să învețe rapid.

Din experiența mea, toată lumea se întreabă pentru ce va face publicitate în cadrul acestui job. Răspunsul meu clasic este: nu contează. Un om bun de marketing online vinde orice, oricând. Da, este important să creadă în produs sau serviciu și de aceea există interviuri de angajare în care atât candidatul cât și angajatorul discută și se calibrează.

Înainte de a completa formularul de mai jos trebuie să știi următoarele:

  1. Nu voi distribui datele tale mai departe altor terțe părți. Rămân la mine și atât.
  2. Angajatorul tău nu va ști niciodată că îți cauți altceva (avantaj față de eJobs :)).
  3. Dau angajatorului mai întâi aptitudinile și comptențele și după aia nume sau date de contact.
  4. Nu mă întreba în privat detalii pentru că nu am nici timp și nici toate informațiile ca să-ți răspund :)
  5. Nu știu exact cât plătește. Știu că oferă perioadă de probă plătită, dar că se poate câștiga bine după.


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

3 comentarii la „[Oportunitate Job] Un prieten angajează om de marketing online în Galați”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend