Stiinta cheltuirii cu rost

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

Happy Money se numește cartea și s-ar putea să fie cea mai bună achiziție pe care o puteți face în acest moment, bineînțeles, dacă o și citiți. O puteți cumpăra de aici și vă veți bucura de cei 37 de lei cheltuiți. Mie mi-a schimbat un pic perspectiva asupra vieții. Nu e o carte motivațională. Nu e scrisă de oameni care n-au un ban în buzunar ca să facă un ban de buzunar. E scrisă de specialiști care s-au bazat pe teste și sondaje. Așa cum îmi place mie. Indiferent de banii pe care îi ai în buzunar merită să o citești. Se pare că fericirea nu e despre un leu, cinci sau zece. E despre cum alegi să-i cheltuiești, indiferent de posibilitățile tale materiale. Poți afla (științific) inclusiv cum ciocolata poate avea un gust mai bun în anumite situații și în altele nu.Happy Money

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend