eMAG a început să vândă și îmbrăcăminte. Deși nu e o noutate pentru cei care navighează pe internet și își fac cumpărăturile online, dacă nu ai apucat să fii la curent cu noua lor mișcare poți să arunci un ochi pe ofertele de aici. Măcar de curiozitate. Mie personal prețurile mi se par cam măricele (am căutat îmbrăcămintea și încălțămintea de bărbați). Ok, știu că sunt ”de firmă”, dar n-ar strica îmbogățirea ofertei și cu chestii mai ieftine, pentru cei care nu țin atât de mult la sigla de pe țoală. Zic și eu, nu dau cu parul.haine emag


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  3 replies to "Ce ai mai lansat nou… eMAG?"

  • Claudiu

   Emag a devenit un gigant romanesc care ”inghite” din ce in ce mai multi revanzatori online, din mai toate sectoarele. Sa speram ca nu se ineaca… sau nu musca mai mult decat poate mesteca.

  • Dobre Petronel

   În curând lumea când o să aibă nevoie de ceva nu o să mai scrie pe google ”cumpăr X/Y/Z” ci va intra direct pe eMag. :))

  • Dan

   Am observat si eu de ceva vreme ca au lansat noua categorie fashion. Deocamdata nu prea ma atrage atat de mult fata de alte magazine din domeniu. Cine stie… poate in timp isi vor diversifica oferta. Femeile de exemplu nu cred ca vor cumpara la primul impuls, ci doar dupa ce analizeaza mai multe oferte ale mai multor magazine. Majoritatea nu tin neaparat sa fie „de firma” ci mai degraba sa arate bine si sa fie la moda.

   Daca totusi vor sa se axeze pe brand-uri renumite atunci sa aduca foarte multe produse si variate ca sa aiba lumea de unde alege. Se vand si articolele de firma chiar daca sunt mai scumpe.

   Sunt importante si pozitionarile in google search, dar asta nu inseamna ca lumea va cumpara imediat ce va ajunge pe site fara sa vada si alte oferte.

   Crezi ca cele mai bune magazine de fashion vor intra in marketplace? Vorbesc de cele care au de exemplu sute de mii de fani pe facebook si la fel de multi clienti fideli.

Comentează la acest articol