Statistici GabrielUrsan.ro – Februarie 2013

Folosesc platforma WordPress.com pe blogul GabrielUrsan.ro. Este suficientă pentru ce am eu nevoie. Mai mult, începe să-mi placă mai mult decât platforma self-hosted (WordPress.org).

Prefer să plătesc mai scump anumite servicii oferite de compania Automattic, dar să n-am bătăi de cap legate de viteză de încărcare, securitate şi administrare. Din punctul ăsta de vedere sunt mulţumit. Totuşi, restricţiile WordPress.com nu-mi permit instalarea unei unelte de monitorizare a traficului precum Google Analytics sau trafic.ro, aşa că am ales să creez pagina Statistici, pagină unde voi publica lunar informaţii despre statisticile blogului GabrielUrsan.ro.

De asemenea, la începutul fiecărei luni voi publica un articol ca acesta, unde voi oferi detalii suplimentare despre statisticile de trafic din luna anterioară.

În luna februarie 2013, blogul GabrielUrsan.ro a înregistrat un total de 25.322 vizualizări şi un total de 11.080 vizitatori absolut unici. Media de vizualizări per vizitator absolut unic a fost 2,29.

Printr-un calcul scurt, pot spune că am avut o medie de 904 vizualizări şi 395 vizitatori absolut unici pe zi. GabrielUrsan.ro are în continuare PageRank™ 3.

Mi-am propus să ţin lunar un astfel de jurnal al statisticilor. În primul rând pentru a putea urmări cu uşurinţă evoluţia blogului, iar în al doilea rând pentru a oferi mult mai facil informaţii agenţiilor de publicitate sau celor care doresc pur şi simplu o colaborare.

Deci, veţi găsi acest format de articol mereu pe la începutul fiecărei luni ;).

Se zice că obţii doar ce urmăreşti, iar cum eu mi-am pus nişte obiective pentru blogul GabrielUrsan.ro în anul 2013, trebuie să le urmăresc, nu ;)?

Statistici GabrielUrsan.ro - februarie 2013

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

6 comentarii la „Statistici GabrielUrsan.ro – Februarie 2013”

    • Multumesc! Sa stii ca nu mi-ai venit atat de multe vizite din BlogWars. Trendul ascendent a pornit din decembrie 2012, cand m-am hotarat sa ma implic mai mult in blog. Multa lume in vine din motoare de cautare pe articole cu recomandari IT si mai ales articole de tipul “how to”.

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.