Staţie de alimentare Litro

Nu ştiu cât de cunoscut este brandul Litro, însă cei care au mers pe autostrada Bucureşti – Constanţa au observat probabil la kilometrul 88 şi 139 câte o benzinărie Litro (se află pe ambele sensuri de mers). Ei bine, ştiam de mult aceste staţii peco, dar nu oprisem niciodată până acum să-mi cumpar ceva de acolo.

Noaptea trecută am fost la Bucureşti să duc nişte prieteni în aeroport, iar în apropiere de Slobozia ni se făcuse foarte foame aşa că am hotărât să oprim şi să mâncăm la benzinăria Rompetrol din oraş. Din păcate, la 05:45 dimineaţa nu aveau nici un fel de sandwich făcut aşa că ne-am continuat drumul către autostradă unde am oprit la benzinăria Litro de la kilometrul 88.

Ştiam despre Litro că este un concept de lux a grupului Rompetrol şi mă aşteptam la o servire excelentă, însă lucrurile nu au stat deloc aşa. Am intrat în benzinărie şi totul era frumos amenajat, nimic de zis, însă vânzătoarea era destul de plictisită, iar acest lucru se vedea de la o poştă. Nu a schiţat nici măcar un zâmbet de complezenţă şi se citea destul de clar pe faţa ei că nu era deloc bucuroasă că am intrat când era ea de tură.

Ne-am cumpărat 3 sandwichuri cu şniţel de pui, 3 croisante, 6 sticle de apă plată şi o cafea. Total, 73 lei! Am zis că servim sandwichurile acolo, însă spre deosebire de colegii de la Rompetrol, cei de la Litro nu ne-au oferit nici măcar o farfurie. Ca să nu mai zic că cei de la Rompetrol îţi aduc şi mâncarea la masă cu zâmbetul pe buze dacă nu sunt foarte aglomeraţi.

Concluzie

Degeaba a investit Rompetrol într-o divizie de lux, dacă nu investesc şi în pregătirea angajaţilor astfel încât aceştia să ofere nişte servicii pe măsura aşteptărilor clienţilor, indiferent de starea lor de spirit. Nu e numai vina angajaţilor când se întâmplă astfel de chestii, bineînţeles. Am scris deja un articol aici despre cât de mult îţi iubeşti job-ul care merită probabil citit.

Apropo, aşa arată Litro:

Litro Albastru

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „Staţie de alimentare Litro”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.