#StămCuSpor: 9. Vorbește cu familia ta

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

După ce termini de văzut filme, seriale și ce altceva voiai să faci de mult, dar nu ai avut timp, vei observa că nu mai ai chef de aceeași rutină. Este timpul să vorbești cu familia ta :)

Oamenii sunt ființe sociale și au nevoie de comunicare, mai ales în aceste vremuri. Așezați-vă la masă sau pe canapea și vorbiți. Doar vorbiți. Fără televizor, fără jocuri, fără alte activități. Vorbiți, povestiți, depănați amintiri.

De ce?

  • Este studiat științific că longevitatea este dată de calitatea relațiilor pe care le avem. Discuțiile și voia bună te ajută în calitatea relațiilor. Și în longevitate :)
  • Discuțiile calde, calme, pline de iubire și inspirație sunt pansament pentru trup, suflet și minte. Dacă nu vă iese din prima, exersați. Și va ieși mai bine.

Pentru a opri răspândirea pandemiei și pentru a trece mai repede cu bine peste această încercare mondială, #StămAcasă. Și este important să #StămCuSpor. Am creat pe blog scurte articole etichetate astfel pentru a-ți da idei legate de cum poți să îți umpli timpul cu folos în perioada aceasta.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend