#StămCuSpor: 10. Joacă jocuri cu familia

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Jocurile stau cumva la baza socializării. Uneori, pentru că ai epuizat probabil unele subiecte de discutat sau poate că pur și simplu nu este momentul pentru a vorbi, o activitate de joacă este mai mult decât recomandată.

Puteți juca diverse jocuri gratis de tip board games, jocuri de cărți, ghicitori, mim (e foarte amuzant) și în cele din urmă să știți că un joc pe PlayStation sau XBOX n-a omorât pe nimeni dacă e jucat cu măsură și în minim 2.

De ce?

  • Ai ocazia să creezi conexiuni foarte puternice jucând jocuri. Joaca este ok la orice vârstă. Reduce stresul, crește bucuria și pofta de viață.
  • Jocurile stimulează creierul. La un moment dat, unele studii spuneau că oamenii care joacă jocuri pe PC sau console sunt mult mai creativi.

Pentru a opri răspândirea pandemiei și pentru a trece mai repede cu bine peste această încercare mondială, #StămAcasă. Și este important să #StămCuSpor. Am creat pe blog scurte articole etichetate astfel pentru a-ți da idei legate de cum poți să îți umpli timpul cu folos în perioada aceasta.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend