#StămCuSpor: 10. Joacă jocuri cu familia

Jocurile stau cumva la baza socializării. Uneori, pentru că ai epuizat probabil unele subiecte de discutat sau poate că pur și simplu nu este momentul pentru a vorbi, o activitate de joacă este mai mult decât recomandată.

Puteți juca diverse jocuri gratis de tip board games, jocuri de cărți, ghicitori, mim (e foarte amuzant) și în cele din urmă să știți că un joc pe PlayStation sau XBOX n-a omorât pe nimeni dacă e jucat cu măsură și în minim 2.

De ce?

  • Ai ocazia să creezi conexiuni foarte puternice jucând jocuri. Joaca este ok la orice vârstă. Reduce stresul, crește bucuria și pofta de viață.
  • Jocurile stimulează creierul. La un moment dat, unele studii spuneau că oamenii care joacă jocuri pe PC sau console sunt mult mai creativi.

Pentru a opri răspândirea pandemiei și pentru a trece mai repede cu bine peste această încercare mondială, #StămAcasă. Și este important să #StămCuSpor. Am creat pe blog scurte articole etichetate astfel pentru a-ți da idei legate de cum poți să îți umpli timpul cu folos în perioada aceasta.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.