Care e cea mai mare provocare sau problemă legată de încărcarea mașinilor electrice în România la stațiile publice?

Timpul tău este important, așa că voi trece direct la subiect. Am prieteni ce dețin mașini electrice, intenționez și eu să fac pasul către o mașină electrică și tot aud diverse povești. Totuși, aș dori să centralizez totul într-o statistică.

Pentru că sunt un om al elementelor măsurabile, vă invit să completați următorul chestionar legat de problemele sau provocările pe care le întâmpinați atunci când doriți să vă încărcați mașina în România.

Intenționez ca la finalul anului 2021 să centralizez toate aceste rezultate și să le public online fix aici pe blogul meu într-un articol de pe 30 decembrie 2021. Astfel mă informez mai bine în timp ce informez și cititorii blogului.

Chestionarul aferent sondajului de opinie e mai jos și adresează posesorilor sau utilizatorilor de automobile 100% electrice. Completarea acestuia durează în medie puțin sub 60 de secunde. Mulțumesc anticipat!

Sondaj probleme încărcare mașini electrice în România

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Un comentariu la „Care e cea mai mare provocare sau problemă legată de încărcarea mașinilor electrice în România la stațiile publice?”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.