Recomandări cărți dezvoltare personală și marketing – Partea 1

În ultimii ani am citit mult și mi-am dat seama nu de cât de prost sunt pe măsură ce aflu tot mai multe, că asta e deja un clișeu, ci de faptul că uneori nu știu ce cărți să mai citesc și că mi-ar prinde bine recomandări.

Așa că m-am decis să fac o serie de articole și videoclipuri cu recomandări de cărți de dezvoltare personală, recomandări de cărți de marketing, recomandări de cărți de business și recomandări de cărți bune în general.

Dacă îți plac videoclipurile, am făcut un scurt video cu recomandări cărți de dezvoltare personală și marketing mai jos. Te invit să-i dai play. Dacă nu ai timp, îți las mai jos de video cărțile și linkurile.

Mai am material cred că pentru încă 7-10 astfel de clipuri și articole cu cărți de dezvoltare personală, marketing și vânzări, dar am zis să o iau treptat, ca să vă dau timp să le citiți până am timp să mai fac un video.

  • Tacticile, rutinele si obiceiurile miliardarilor, figurilor publice si artistilor de talie mondiala de Tim Ferris
  • Mananca de placere, mentine-te in forma, de Michel Montignac
  • , de Marti Barletta
  • , de Ray Dalio
  • : The Story of Success, de Malcolm Gladwell

Știu că nu e o listă lungă precum listele cu cărți de dezvoltare personală sau listele cu cărți de marketing recomandate pe care le găsești când cauți pe net, dar asta e și ideea. Începe în tihnă, continuă relaxat.

Îți recomand să vezi totuși videoclipul de pe YouTube cu recomandările mele de cărți de dezvoltare personală (episodul 1) când ai timp, pentru a te decide mai bine care va fi următoarea ta lectură.

Nu uita să te abonezi ;)

Un comentariu la „Recomandări cărți dezvoltare personală și marketing – Partea 1”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.