Recomandări cărți dezvoltare personală și marketing – Partea 1

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

În ultimii ani am citit mult și mi-am dat seama nu de cât de prost sunt pe măsură ce aflu tot mai multe, că asta e deja un clișeu, ci de faptul că uneori nu știu ce cărți să mai citesc și că mi-ar prinde bine recomandări.

Așa că m-am decis să fac o serie de articole și videoclipuri cu recomandări de cărți de dezvoltare personală, recomandări de cărți de marketing, recomandări de cărți de business și recomandări de cărți bune în general.

Dacă îți plac videoclipurile, am făcut un scurt video cu recomandări cărți de dezvoltare personală și marketing mai jos. Te invit să-i dai play. Dacă nu ai timp, îți las mai jos de video cărțile și linkurile.

Mai am material cred că pentru încă 7-10 astfel de clipuri și articole cu cărți de dezvoltare personală, marketing și vânzări, dar am zis să o iau treptat, ca să vă dau timp să le citiți până am timp să mai fac un video.

Știu că nu e o listă lungă precum listele cu cărți de dezvoltare personală sau listele cu cărți de marketing recomandate pe care le găsești când cauți pe net, dar asta e și ideea. Începe în tihnă, continuă relaxat.

Îți recomand să vezi totuși videoclipul de pe YouTube cu recomandările mele de cărți de dezvoltare personală (episodul 1) când ai timp, pentru a te decide mai bine care va fi următoarea ta lectură.

Nu uita să te abonezi ;)

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Un comentariu la „Recomandări cărți dezvoltare personală și marketing – Partea 1”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend