[Video] Tratament Facial Antirid, Întinerire, Cicatrici Postacneice și Fermitate cu SPN6 la aBeauty Clinique

Tratamentul facial antirid, întinerire, tratare cicatrici postacneice și reducere piele lăsată SPN 6 la aBeauty Clinique este compus din două ședințe pentru că nu ai nevoie de mai multe în primă fază.

Ambele ședințe cu preț de listă costă 1862 lei, adică un preț de 931 lei per ședință. La toate astea, ca un fel de bonus se adaugă și aplicarea cu dispozitivul SkinTera despre care am povestit la început în vlog (microneedling, radiofrecvență, fototerapie).

Totuși, poți obține acest tratament la un preț și mai bun deoarece în această perioadă cei de la aBeauty Clinique au o reducere de 12%, ceea ce te ajută să obții un preț de 1.638 lei pentru ambele ședințe (819 lei/ședință).

Iar dacă intri în programul de fidelitate mai ai extra reduceri.

Deși la prima vedere unele prețuri par dezarmante, să nu cazi pradă acestui aspect pentru că au diverse programe, oferte și reduceri care în anumite momente ale anului îți pot oferi tratamente faciale sau corporale la prețuri necrezut de bune.

Uite aici un rezultat mișto tare de tot înainte și după cu tratamentul facial neinvaziv SPN 6 pe care l-am făcut și eu în acest vlog. Doar 2 ședințe!!! Plus niște rezultate before & after mai jos, tot după 2 ședințe.

aBeauty Clinique este cea mai mare rețea de clinici de estetică neinvazivă din România cu locații în București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Oradea, Timișoara și în curând și în alte orașe.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.