Social Act Theatre sunt geniali

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Am fost ieri la I`m Pro Show. Cum să vă zic? Am râs cum n-am mai râs de mult. Am admirat niște oameni așa cum n-am mai admirat de mult. Social Act Theatre sunt geniali. Mai ales că a fost vorba despre un show de improvizație, unde subiectele veneau în timpul actului. Fără pauze. Fără prea mult timp de gândire. Recunosc că e prima dată când am fost la un spectacol de-al lor și de azi înainte voi încerca să nu mai ratez nimic din ce joacă în Galați. Despre cât de fain e Social Act Theatre am mai povestit cu Radu Horghidan la multe beri o bere împreună cu Adi și Georgiana, dar nu credeam că poate ieși atât de fain. Felicitări Social Act Theatre!

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

3 comentarii la „Social Act Theatre sunt geniali”

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend