Joi avem I`m Pro Show la Galati

I`m Pro Show

Social Act Theatre, singura trupă de teatru independent din Galați aduce pe scena teatrală locală un nou show de improvizație. Deși va purta același nume ca în trecut, I’M PRO SHOW-ul iernii 2014 va fi unul mai proaspăt, mai dinamic și mai interactiv față de ce ne-am obișnuit.

Despre ce este vorba? Timp de o oră și 30 de minute, 4 actori(Radu Andrei Horghidan, Toma Florin, Oana Mogoș, Răzvan Clopoțel), 1 prezentator (Dragoș Muscalu) și 1 pianist (Maestrul Dudu) vor ține piept unor probe de atenție și de agilitate muzicală, toate petrecându-se în ton cu „€œacordurile” publicului și doar pentru deliciul acestuia. Ce se întâmplă, de fapt? Realitatea este una singură: se împarte spectacolul de improvizație în mai multe momente, se stabilesc regulile fiecărei probe împreună cu publicul, se strigă „€œact”, se improvizează și, cel mai important, se râde copios.

În cazul în care rundele devin prea ușoare pentru cei 4 actori se schimbă rânduială jocului până când pe chipul acestora se va putea citi cu ușurință „suferința” tragico-comică. Nu vor lipsi voluntarii din public, dar nici surprizele pe care le vom face cunoscute la momentul potrivit.

Cine este invitatul special? Dragoș Muscalu, invitat de onoare al trupei Social Act Theatre este una dintre figurile moderne ale improvizație. Și-a început ascensiunea în teatru încă din anul 2000, iar în prezent își „€œexersează” talentul de improvizator în trupele Just Push Play și Freeze!.

Mai multe detalii despre actorul, improvizatorul, MC-ul și trainerul Dragoș Muscalu puteți citi aici, însă veți avea șansa să îl cunoașteți pe viu, în postura de prezentator la I’M PRO SHOW, pe 11 Decembrie. Cum, când și unde? Într-o zi de joi, pe 11 Decembrie, începând cu oră 19.00, pe scena Teatrului Dramatic „Fani Tardini” din Galați. Adresa este Str. Domnească, nr. 59, telefon 0236412745. Prețul biletului este de 25 lei și poate fi achiziționat de la caseria Teatrului Dramatic “Fani Tardini”. Program caserie: Zilnic, 09.30 -11.30, 17.00 -20.00 Numărul locurilor este limitat și chiar dacă afirmația pare o șmecherie de marketing, e pe bune!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.