Și, vă luați Samsung Galaxy S9?

Duminică am urmărit live prezentarea noului Samsung Galaxy S9 pentru că sunt în general interesat de tot ce înseamnă tehnologie, nu că aș avea vreun gând să-mi schimb telefonul în viitorul foarte apropiat.

Mi-a plăcut ce am văzut acolo, mai puțin prezentarea. De fapt, felul cum oamenii s-au exprimat și au vorbit. Zâmbete exagerate, aplauze smulse și ”how awesome” la tot pasul :) Adică se vedea că e un pic forțat totul. Poate băiatul de pe marketing s-a mai mișcat un pic, dar restul speakerilor au fost mediocri.

Trecând peste acest aspect pot spune că Samsung Galaxy S9 și Samsung Galaxy S9 Plus sunt două deviceuri remarcabile care cred că vor avea succes. Samsung are fanii săi și deși dispozitivele nu vin cu un Android curat cum probabil mie mi-ar plăcea să utilizez dacă aș reveni la Android (vezi Google Pixel 2), vin cu o groază de funcționalități suplimentare.

Despre caracteristicile tehnice nu mai scriu nimic, că dacă sunteți fani sigur le cunoașteți deja. Voiam doar să vă întreb dacă vă bate gândul să vă luați Samsung Galaxy S9 sau Galaxy S9 Plus? Prețurile pornesc de la 3.899 lei pentru Samsung Galaxy S9 și de la 4.399 lei pentru Samsung Galaxy S9 Plus. Telefoanele sunt deja disponibile la precomandă aici, unde există și o super ofertă de buy-back.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „Și, vă luați Samsung Galaxy S9?”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.