Nu sunteți cu adevărat fani Apple dacă nu ați aflat că în februarie au lansat HomePod, boxa inteligentă cu care stați de vorbă prin intermediul Siri :)

Am văzut această boxă inițial doar pe siteul celor de la Apple, însă astăzi când frunzăream ce mai e noi prin magazinele online, am găsit-o disponibilă pentru comandă pe acest site din România.

În general aleg să comand produsele electronice scumpe de pe siteuri din România datorită garanției, chiar dacă prețul este mai mare uneori.

Oricum, prețul pentru Apple HomePod mi se pare mare și probabil doar fanii adevărați își vor cumpăra o astfel de boxă inteligentă. În cazul în care nu știți ce face, vă spun eu pe scurt:

 • cântă muzică de pe Apple Music :)
 • îți oferă diverse informații prin intermediu Siri
 • funcționează ca bază pentru sistemul Apple HomeKit
 • poți controla vocal casa dacă ai dispozitive inteligente
 • probabil chestii noi pe viitor

Din recenziile de pe internet reiese că sunetul are o calitate mai bună decât în cazul Google Home sau Amazon Echo, iar că microfoanele HomePod sunt mai precise și înțeleg mai bine ce spui atunci când vorbești cu Siri.

În orice caz, suma de aproape doujde` milioane de lei vechi pentru o boxă mi se pare mult momentan, însă dacă ești un fan adevărat Apple și te consideri un early adopter, fă-ți de cap :)


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  1 Response to "Boxa Apple HomePod este disponibilă pentru comandă în România"

  • Neacsu Adrian

   Intr-adevăr scumpă, dar arată premium. Si suna chiar bine.

Comentează la acest articol