Shav, un aparat de ras dedicat pentru zonele intime ale bărbaților

La un moment dat eram bombardat de reclame de la un producător internațional ce promova un aparat de ras pentru zonele intime bărbătești și nu numai. Asta se întâmpla cu câțiva ani în urmă. Suna tentant, dar era scump rău.

Între timp, tehnologia aparatelor de ras pentru zonele intime bărbătești a evoluat, iar Shav este un aparat de ras de acest fel care are un raport calitate-preț foarte bun. M-am trezit cu el trimis acasă direct de la ei și am zis să scriu despre el.

Care sunt avatajele aparatului de ras Shav

Aparat de ras barbati zone intime 2

Am să scriu mai jos care sunt principalele avantaje ale acestui aparat de ras special proiectat pentru zonele intime bărbătești. Și am să fiu scurt, pentru că dacă ești bărbat, cel mai probabil nu îți place să citești o tonă despre asta:

 1. Shav este un aparat de ras pentru bărbați, creat de bărbați. Adică noi, bărbații, știm care e treaba când vrei să folosești o lamă sau un aparat de ras sub buric, dacă mă înțelegi. Nu e prea confortabil să te gândești la asta :) Așa că Shav e safe.
 2. Este un aparat de ras pentru bărbați conceput special pentru zonele intime bărbătești. Merge folosit și pe față, pe restul corpului, pe piept sau în zona axilelor. Dar este conceput ca să aibă siguranță, precizie și finețe și în zonele alea :)
 3. Are o lamă avansată din punct de vedere tehnologic, care e fabricată din ceramică și oțel inoxidabil. Tehnologia CutFree a acestei lame îți permite să folosești acest aparat de ras cu încredere, fără teama că te-ai putea tăia sau accidenta.

Astea ar fi cele 3 prinicipale avantaje pe care le-am văzut eu la acest aparat de ras, dar ar mai fi câteva aspecte de punctat pe scurt:

 • Nu produce tăieturi sau iritații când te bărbierești cu el
 • Este rezistent la apă și îl poți folosi când faci duș
 • Are o lumină led încorporată, ca să vezi mai bine ”ce faci acolo”
 • Cele două lame interschimbaile, în funcție de nevoie
 • Rezistă 90 de minute de folosire continuă cu o încarcare
 • Are garanție internațională de 2 ani
 • Sosește înmaxim 2 zile lucrătoare dacă îl comanzi online
 • Ai retur în 30 de zile, dacă vei considera că nu e pentru tine

Ce nu mi-a plăcut

 • Aș fi preferat să nu aibă doking pentru încărcare (deși îi înțeleg rostul)
 • Dacă ai barbă facială mică, nu reușește să te bărbierească ”la piele”

Cât costă acest aparat de bărbierit în zonele intime

Aparat de ras barbati zone intime 3

Shav este un aparat de ras special dedicat zonelor intime ale bărbaților care costă în jur de 50 de euro (mai mult sau mai puțin). Din punctul meu de vedere este un preț corect pentru calitatea oferită, indiferent că vrei să-l faci cadou sau să ți-l cumperi.

În perioada aceasta de Black Friday îl găsești la 199 lei, dar ăsta e un preț care apare o singură dată. Dacă îl prinzi la vreo promoție cu puțin peste 200 lei, este un preț corect. Sper că te-am insipirat să-ți cumperi ceva util pentru igiena ta intimă astăzi :)

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.