Un share nu te face să-ți asumi ceva

Când dai share la ceva te simți de parcă nu ar fi al tău. Asta e partea faină cu un share. Ai dat share, nu răspunzi. Adică nu îți asumi responsabilitatea.

E de bine, e de rău, nu răspunzi. E fain să dai share. Și eu o fac. Dacă aș fi un analist al share-urilor, voi observa share-uri de probleme în cuplu, share-uri de ”agățat”, share-uri de #unitisalvam sau share-uri de hai s-o dau și pe asta. Hai să fim un pic mai responsabili cu share-urile.

Adică, să ne asumăm un pic la ce rahaturi dăm share. Hai să ne asumăm responsabilitatea la ce dăm share. Pentru că pe internet umblă multe câcaturi care nu merită un share. De exemplu, articolul ăsta. Mai mult sau mai puțin ironic, cam așa stă treaba. Sau cum ar zice Puya, un share la Poptamaș nu te face mai băiat. Cum nici un share la un câcat interesant nu te face mai interesant.

Oameni buni, utilizatori de Facebook, mai ieșiți un pic din lumea voastră. Lumea s-a săturat de share-uri pline de citate expirate, glume de toată jena, zodii speciale și joculețe. Și eu sunt Scorpion, dar nu v-am plictisit cu share-uri legate de cât de bun la pat sunt. De parcă ar interesa pe altcineva în afară de persoana căreia te adresezi și probabil nu-ți vede share-ul. Veste! Ne doare undeva de zodia ta, pe noi, ceilalți.

Dacă ai primit un amărât de share cu articolul ăsta, e cazul să o arzi mai liniștit. Pentru că te vei trezi fără niște prieteni pe Facebook și te vei întreba de ce. Pentru că lumea își va da seama că ești o casnică fără viață sau un casnic fără viitor. Sau un frustrat(ă). Serios, termin-o! Mă vei urî că ți-am zis asta, dar îmi vei mulțumi mai târziu.

Pentru că penibilul e un adevăr general la un moment dat. Și, crede-mă, oamenii știu deja în ce categorie te afli. Și ca să închei într-o notă pozitivă am să zic: nu da share-uri la prostii, ia bomboane la copii. Serios acum, dacă dai share la ce postează Poptamaș sau Teo Trandafir, gândește-te mereu când apeși acel simplu buton de share ce va gândi lumea despre tine. Ca să nu mai zic de share la cocoon.ro sau alte site-uri de gen. Nu te supăra, dar e ultima dovadă de prostie.

3 comentarii la „Un share nu te face să-ți asumi ceva”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.