Cred că o fi tare greu să-ți organizezi nunta

Nu, încă nu mă însor chiar dacă mi-am propus să mă căsătoresc de tânăr. Zic asta pentru a stabili de la început că nu vorbim despre nunta mea ci doar așa, în general despre nunți. Am prieteni mai mari care se căsătoresc vara aceasta și mă gândesc că nu e deloc ușor să ai o nuntă.

Pe cât de frumos este acest eveniment, pe atât de multe bătăi de cap ne oferă. Poate că nu sunt chiar bătăi de cap și că e mult spus însă cred că suntem cu toții de acord că nu e ușor să îți organizezi nunta.

Să facem un scurt rezumat: atunci când îți organizezi nunta trebuie să ții cont de aspecte precum verighetele, costumul și rochia, localul, aranjamentele florale, muzica, invitațiile și multe, multe alte aspecte. Adică, să fim serioși: când ești pe cale să participi la cel mai important eveniment din viața ta, cam care sunt șansele să fii cu capul în nori și să sari peste un mic aspect care ar putea strica întregul eveniment? Uite din acest motiv eu cred că voi apela la o agenție care să se ocupe de fiecare aspect atunci când va fi momentul, nu de alta dar știu cât de pierdut în spațiu pot fi uneori.

Știu că aș putea foarte bine și să intru pe un site ca acesta pentru a-mi alege verighetele și probabil că asta voi face. Adică aș prefera să ofer o verighetă pe care am ales-o eu atât după gusturile mele cât și după gusturile viitoarei soții, nu de alta dar ar dispărea tot romantismul în cazul în care s-ar ocupa un străin de tot ce ține de nuntă.

Probabil că un alt mod de organizare a nunții ar fi în familie. Mă refer ca fiecare membru al familiei să aibă câte un rol anume. Mirele să se ocupe de muzică, mireasa de mâncare, socrii mari de local iar nașii de invitații. Astfel ar putea fi creată o echipă care ar putea obține rezultate mai bune fără a apela la o agenție anume. Totuși trebuie să te afli în relații foarte bune cu toți membrii precum și să îi cunoști bine astfel încât să știi dacă te poți baza pe ei sau nu.

Eh, până în momentul respectiv mai este mult timp așa că voi avea destul timp să îmi fac planul cât mai bine și cât mai detaliat cu putință.

close

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Un comentariu la „Cred că o fi tare greu să-ți organizezi nunta”

  1. Din experienta iti zic..nu e greu. Important e sa stii cum vrei sa fie..si le faci. Eu impreuna cu viitoarea sotie (ca deh..mai sunt cateva zile) am facut 99% din treburi singuri. Nu ca nu ne-ar fi ajutat parintii rudele sau prietenii..dar asa am vrut noi. Crede-ma ca daca iti planifici timpul..si ce vrei..iti va fi usor. In ultima saptamana e mai greu..dar trece :P

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.