A trecut ziua copiilor însă tot mai cumpărăm cadouri

Nu știu dacă să mă bucur sau nu, însă eu nu mai sunt copil – legislativ vorbind – de ceva timp așa că nu am primit nimic pe 1 iunie. Totodată nu am nicio obligație deoarece la rândul meu nu am copii iar rude cu copii mici nu prea știu să am. Așadar, 1 iunie a fost pentru mine o zi ca oricare alta. Totuși nu cred că există prea multe persoane care s-au bucurat de acest noroc astfel încât presupun că a fost mare zarvă mare în magazinele de cadouri.

Într-adevăr, copii sunt foarte pretențioși la cadouri așa că sunt foarte greu de mulțumit. Aceste două aspecte nu creează decât mai mult stres în rândul adulților care se văd nevoiți să cumpere un cadou în prima zi a verii.

Mai nou, copii nu pot fi mulțumiți doar cu o jucărie de pluș sau doar cu o mașinuță ci vor gadgeturi inteligente, mult mai multe dulciuri decât o simplă ciocolată precum și mașinuțe ce par mai mult drone decât o simplă jucărie. Nu avem ce comenta deoarece acestea sunt generațiile acum și trebuie să le respectăm deciziile.

Oricum, eu cred că am putea mulțumi mai ușor o persoană care-și aniversează ziua, fie ea de nume, de vârstă sau poate că e vorba despre o zi simbolică precum 1 iunie, cu un cadou personalizat. Acestea sunt unice și putem transmite prin intermediul lor un mesaj drăguț sau amuzant pe care cu siguranță îl va ține minte, sau cel puțin și-l va aminti de fiecare dată când va vedea tricoul. De exemplu putem alege să personalizăm câteva tricouri pe care să imortalizăm un anumit text sau o imagine special pentru persoana aniversată.

Nu știu ce credeți voi însă mie chiar îmi plac tare mult cadourile personalizate. Nu știu exact ce le face atât de speciale pentru mine, poate ideea de unicitate sau de originalitate, însă chiar mă bucur când primesc câte un astfel de cadou.

De asemenea în următoarea perioadă am de gând să-mi fac singur câteva cadouri (poate că sunt ciudat, însă chiar îmi place să fac asta) personalizate astfel încât să am propria cană de cafea cu logo-ul blogului meu, un tricou tot cu logo-ul respectiv și chiar niște stickere pe care să le pun pe bicicletă. Că doar trebuie și ea personalizată, nu? Voi ce părere aveți despre cadourile personalizate? Ar fi fost acestea niște cadouri bune de 1 iunie, dar nu numai atunci ci și în general la zile onomastice?

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.