Puțini sunt bărbații care acordă atenție detaliilor

Știm prea bine faptul că atunci când ne pregătim să ieșim în oraș, noi bărbații suntem gata în doar câteva minute în timp ce femeile au nevoie de muuuult mai mult timp pentru a se pregăti, motiv pentru care suntem nevoiți să stăm și noi să le așteptăm.

Eu cred că se întâmplă acest lucru deoarece ele acordă foarte multă importanță detaliilor în timp ce noi nu prea mai facem asta. De exemplu femeile își aleg cu grijă fiecare accesoriu pe care îl poartă în timp ce noi ne alegem foarte ușor o pereche de pantofi, niște blugi și o cămașă. Rareori ne mai uităm mai mult în oglindă pentru a ne asorta și un ceas sau o cravată astfel încât să avem și noi puțin stil. Nu. Puțini bărbați țin cont de acest aspect, chiar dacă uneori este destul de important.

Chiar și atunci când ne mai asortăm cămașa cu un ceas, nu avem decât unul așa că nu putem face prea multe combinații. Mă uitam aici la fiecare ceas și parcă vedeam fiecare cămașă pe care aș putea să o asortez ceasului respectiv. Totuși unele ceasuri sunt uneori prea scumpe, cel puțin pentru mine, așa că trebuie să mă mulțumesc cu singurul ceas pe care îl am eu. Cel puțin pentru o vreme.

Îmi place însă să mă îmbrac diferit, să fiu diferit și de aceea de multe ori stau și meditez asupra unui stil care să fie doar al meu. Atunci când fac asta, din imaginea pe care mi-o închipui nu lipsesc nici ceasurile deoarece se pare că am o pasiune pentru acestea.

Cred de asemenea că mi se potrivește acest accesoriu deoarece sunt o persoană foarte punctuală și mereu îmi aleg activitățile în funcție de timpul pe care îl am disponibil, sincronizându-le după un program bine stabilit în imaginația mea.

Pentru vara aceasta mi-am propus să îmi înoiesc garderoba și sper să îmi cumpăr cel puțin încă un ceas bărbătesc, diferit de cel pe care îl am pentru acum, astfel încât să fie măcar un început de colecție și sper că în timp voi reuși să dețin cel puțin 8-10 ceasuri. Atunci probabil m-aș simți împlinit la acest capitol însă parcă mă tem că mi-or plăcea atât de mult ceasurile încât nu mă voi mai putea să mă opresc din cumpărat, așa cum fac cu cărțile. Pe final, am o întrebare pentru voi, domnilor, pentru propria curiozitate: câte ceasuri dețineți?

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

6 comentarii la „Puțini sunt bărbații care acordă atenție detaliilor”

 1. Pasionat de ceasuri dar ai un singur ceas. Ai un stil atat de naiv si simplist de a scrie! Parca am citit compunerea unui elev de-a cincea despre cum o sa devina el cosmonaut.
  Stii, te citesc din cand in cand si constat ca e prea mult EU in ceea ce scrii. Naiv…

  Răspunde
  • Bună Ioana. Acest articol este scris de Adrian Bolocan și este un guest post. Este specificat acest lucru la începutul și la sfârșitul articolului. Nu reprezintă un text de-al meu. Bănuiesc că pentru el era mesajul, nu? :)

   Răspunde
  • Buna Ioana si mersi de feedback, acum am 5 insa nu cred ca in asta consta o pasiune. Imi place fotbalul, dar nu am o echipa de fotbal si nici nu joc la vreuna, asta inseamna ca nu ma pasioneaza? Legat de stil, nu imi place sa ma pierd in detalii si imi place sa scriu asa… Mai simplu. Mersi de feedback.

   Răspunde
   • Da… Si eu colectionam servetele si-mi era ciuda pe baietii care colectionau “doape” de bere, ca nu puteam colinda, ca ei, pe coclauri dupa ele.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.