Sfatul de la ora 5

Cei de la Seogan.ro mi-au evaluat blogul GabrielUrsan.ro şi mi-au oferit în cadrul acestui articol, câteva sfaturi extrem de utile pe care le-am şi aplicat între timp. M-am apucat deja şi am schimbat nişte traduceri şi nişte aşezări ale unor widgeturi. Intenţionez să adaug şi o secţiune de “call to action” în cadrul fiecărui articol însă mă gândesc şi la o soluţie comodă în acelaşi timp.

Dacă vă doriţi o părere avizată pentru blogul sau siteul vostru, vă recomand să luaţi legătura cu cei de la Seogan.ro pentru o programare. Sunt nişte oameni foarte amabili, care vă vor oferi consiliere gratuită în funcţie de obiectivele declarate pentru siteul vostru. Eu mă declar foarte mulţumit!

SEO

Sursă foto.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

4 comentarii la „Sfatul de la ora 5”

 1. Si eu am apelat mai demult la bunavointa celor de la SEOGAN si am primit sfaturi pertinente si utile … mai greu a fost sa le si inteleg :) si apoi sa incerc sa le aplic.

  Răspunde
 2. In cazul blogului tau nu este cazul deoarece este relativ mic, insa iti dau niste sfaturi pentru blogurile mai mari sau magazine online, pentru ca am publicat ieri un articol destul de detaliat referitor la arhitectura unui website: http://goo.gl/v7lXv
  Printre zecile de criterii de care Google tine cont, sa nu uitam ca exista si arhitectura site-ului, iar la acest capitol mult cam dau gres, in incercarea de a incarca site-ul cu cat mai multe cuvinte cheie, cu cat mai multe categorii si cat mai multe functii.
  Ti-l recomand :)

  Răspunde
  • Ooo … bun venit înapoi MadMike. Eu recunosc că de când cu Sara, n-am mai avut atât de mult timp la dispoziţie să fiu la curent cu ce se mai întâmplă/scrie, dar îmi revin uşor :). Mulţam de link, am să-l citesc!

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.