Madvertise

MadMike a lansat în sfârşit Madvertise! E drept că s-ar putea să fi lansat businessul ăsta de ceva vreme (ştiam că lucreză la el), însă fiica mea, Sara, mi-a cam ocupat timpul în primele sale săptămâni de viaţă şi nu am mai putut fi la curent cu tot ce se întâmplă în cercul meu de prieteni din blogosferă.

Madvertise este o agenţie de publicitate online şi nu numai, care din punctul meu de vedere promite foarte mult. Îl cunosc de ceva vreme pe Mihai şi ştiu că este un om foarte bine pregătit în domeniul în care activează. Şi pe lângă acest lucru, că oameni bine pregătiţi mai există, este şi un tip entuziast care reuşeşte să insipire şi să creeze lucruri frumoase. Ca să nu încep eu aici să înşir serviciile oferite, am să vă învit să aflaţi mai multe aici.

Tot ce vă pot spune este că există şanse mari ca în scurtă vreme să devin şi eu client Madvertise, însă nu sunt autorizat să ofer mai multe detalii despre proiect încă. Ştiţi voi, vorba aia, bloggerul crede că se pricepe la toate dacă a realizat cumva vreun proiect de succes până acum, dar realizarea unor proiecte de succes mai mari implică apelarea la agenţii de publicitate specializate (lucru pe care îl voi face şi eu).

Eu vă pot recomanda Madvertise, chiar dacă se află la început, pentru că îl cunosc pe omul din spatele acestei agenţii de publicitate şi am încredere în el. Abia aştept să văd o secţiune de portofoliu cât mai mare.

Madvertise

Succes Madvertise! Succes MadMike!

Un comentariu la „Madvertise”

  1. Multumesc mult pentru articolul publicitar :) Momentan se lucreaza. Nu pot spune ca echipa mea este „super aglomerata” insa este bine ca avem de lucru si este bine ca ai nostri clienti ne acorda incredere.

    Asteptam noi clienti pentru a oferi noi oportunitati. Multumesc inca o data, Gabi. Succes si sanatate multa fetitei.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.