Am alergat la Semimaraton Galați 2021 împreună cu familia

Mă bucur pentru că anul acesta familia mea s-a alăturat alergării de la Semimaraton Galați. Am furat un pic startul deoarece din cauza restricțiilor Covid-19 data de desfășurare a semimaratonului s-a modificat.

Prin urmare, în loc să alergăm Duminică, am alergat sâmbătă, deoarece Duminică pe 6 Iunie aveam deja planuri. A fost super! Irina, soția mea, a alergat cursa populară de 3 Km, iar Sara, fiica mea, la fel!

Semimaraton Galati 2021

Am ales un traseu offroad deoarece era mai retras și mai provocator, atât din punct de vedere al obstacolelor și a diferențelor de nivel, cât și a peisajelor din natură pe care le-am putut observa (câmpuri de grâu).

Mă bucur pentru că am reușit să scot un timp ușor mai bun per kilometru comparativ cu anul trecut. Anul viitor sigur voi participa la cursa oficială împreună cu toată lumea și mă voi antrena pentru 21 de kilometri.

Semimaraton Galati 2021 Cauze

Pentru a acoperi cât mai multe cauze nobile, fiecare dintre noi a alergat pentru o cauză și o asociație diferită. O parte din banii pentru taxele de înscriere vor fi redistribuiți către asociațiile care s-au înscris.

Eu am alergat pentru Fundația Motivation România și Donarea de Scaune Rulante. Irina a alergat pentru Fantasticii Down (Copiii Fantastici Alături de Micii Pacienți), iar Sara a alergat pentru Family Hope Autism Galați.

Semimaraton Galati 2021 Alergare

Mulțumesc pe această cale și companiei aBeauty Clinique care a sprijinit financiar evenimentul Semimaraton Galați 2021 susținând cauza Ateliere de Conectare prin Joc cu Dodoroni.

În calitate de membru fondator al Fundației Comunitare Galați, doresc de asemenea să mulțumesc și să mă înclin cu admirație și recunoștință față de toți participanții, față de organizatori și față de membrii fundației.

Sunteți niște oameni minunați cu toții și mă bucur că am ocazia de a colabora cu voi ori de câte ori se ivește ocazia!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

4 comentarii la „Am alergat la Semimaraton Galați 2021 împreună cu familia”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.