Se mai aude ceva de Google PageRank?

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Deși multă lume zice că PageRank-ul e mort, eu cred că încă mai contează pe alocuri, chiar dacă cei de la Google n-au mai tras de mult un update de PageRank. De exemplu, am evitat să mai construiesc proiecte noi pentru că pe GabrielUrsan.ro am încă un PageRank 3 și orice aș posta, din orice domeniu, rezultatele sunt mult mai bune. Google îmi indexează site-ul instant indiferent ce postez, iar pe unele cuvinte cheie pur și simplu am rezultate (SERPS) mai bune decât unii care sunt dedicați unei nișe. Dacă fac un articol super optimizat despre brânza de oaie (despre care n-am scris niciodată), s-ar putea să am rezultate mai bune în căutări decât un site cu articole nișate pe treaba asta. Și am observat treaba asta pe mai multe bloguri cu vechime, trafic și PageRank. Voi ce știți? Se mai aude ceva de PageRank?Google PageRank


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

6 comentarii la „Se mai aude ceva de Google PageRank?”

 1. Eu am făcut schimbarea după ce s-a transferat PR-ul. La fel și eu sunt indexat bine, dar probabil că Google vede că scriem des, că „bibilim” site-ul.

  Răspunde
 2. Nu cred ca se va face un update nou in viitorul apropiat deoarece ultimul cred ca a fost prin 2013.
  Dupa parerea mea pagerank-ul mai este doar o eticheta a site-ului. Folosita drept o „reputatie”. De aceea nu cred ca se va elimina de tot.

  Răspunde
 3. Au anuntat in martie 2016 cei de la Google ca PR e inca o componenta de baza, doar ca noi muritorii de rand nu mai putem avea access la el. S-a intamplat asta pentru ca se abuza de acest lucru…practic daca aveai 10 siteuri cu DA si PRuri bune puteai sa te rankezi pe anumite keyworduri (vb de un site NEW) fara probleme. Adica mai pe inteles aveai un PBN solid (Private Blog Network), acesta fiind un PBN din domanii expirate sau bloguri expirate (tumblr ca exemplu)…in cazul tubblr DA deja exista, deci practic trebuia sa stii sa reinregistrezi blogurile expirate cu acelasi nume…De ce? Pt ca deja sunt indexate in google, cu PA si DA…

  Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend