Zilele astea am avut trafic destul de mare pe blog. Și multe vizualizări de pagină. Bounce rate a scăzut. Totul merge mai bine decât mă așteptam, din orice punct de vedere, inclusiv achizițiile de publicitate. În mail îmi vin diverse mesaje de tip SPAM, dar și articole de tip SPAM cu recomandări de monetizare gen: Folosește CPM ca să-ți monetizezi blogul. Eu sincer să fiu n-am mai vrut să aud de CPM după ce mi-am luat o mare țeapă de la o agenție din România care mai întâi m-a prostit să-i pun bannerul și am aflat mai apoi că plătea o sumă infimă la 1.000 de afișări. Asta nu mai contează, că s-a întâmplat cu mult timp în urmă. Totuși, acum, în 2016, există rețele CPM bune pentru România? Dacă da, care? Eventual unele care să nu arate numai penisuri erecte pe blog care fac reclamă la nu știu ce soluții minute, că n-am să pun niciodată așa ceva. Observ că nici un blog serios nu folosește o rețea CPM pentru România, dar eu totuși întreb. Măcar altcineva interesat citește acest articol și se lămurește din comentariile voastre.Retele CPM Romania

Doar pentru oameni de marketing online open minded și fără prejudecăți care știu cât de cât limba engleză și vor mai mult. This is my simple funnel. Dacă nu, ignorați mesajul ăsta și citiți mai departe articolul ăsta.

Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  4 replies to "Rețele CPM bune pentru România. Știe cineva?"

  • Marius

   Păi mai investește cineva în CPM?

  • Vali

   Folosesc RevenueHits de cateva luni. Pe Romania am un cpm de +5$, pe US sare de 25$. Da, 25.
   Scrie-mi pe mail daca vrei,sa-ti dau niste sfaturi/tips.
   http://bit.ly/211VwWg

  • Bogdan

   Chiar si pe brand awarness , mai mult se face media buying decat CPM.. nu stiu.. CPM.. mi se pare ceva. hmm..invechit..Da pe siteurile adult merge bine, insa pe siteurile non adult, mai ales cele nisate pe ceva, se cumpara spatiu pe perioade definite de timp..

Comentează la acest articol