Scurte prime impresii despre Windows 8.1 update

Da, știu că unii dintre voi aveți Windows 8.1 de multă vreme, dar eu am preferat să fac update-ul care a venit aseară pe cale oficială. De aceea, abia acum pot spune câte ceva despre Windows 8.1. În primul rând, dacă vrei să faci update la versiunea 8.1 de Windows trebuie să ai deja sistemul de operare Windows 8 instalat. Apoi, te duci în magazinul de aplicații și alegi update-ul. Are 3 GB și ceva, dar dacă ai net bun se trage foarte repede. După ce l-ai pus la tras, totul rulează în background și te poți întoarce la alte activități pe computer. Eu înainte să fac update la Windows 8.1 am căutat cel mai recent update de BIOS la Asus și l-am instalat și pe acela, ca să știu că plec la drum cu totul nou (nu e obligatoriu). Până acum nu mi-am dat seama de modificări majore în experiența de utilizare. Butonul de Start atât de mult așteptat există, dar nu-l folosesc pentru că m-am obișnuit deja fără. În plus parcă am mai observat niște aplicații noi care monitorizează sănătatea (greutate, exerciții, vaccinuri, alimentație etc.) sau care îți oferă rețete culinare (poți să faci rapid liste de cumpărături pe baza lor și poți folosi modul hands free). Astea par interesante. Am totuși o dezamăgire. Google Chrome se vede nasol pe Windows 8.1. Nu știu dacă vă puteți da seama dintr-un print screen, așa că n-am să pun unul, însă browserul celor de la Google pare mult mai șters și îmi obosește ochii. E cu update la zi, dar sper ca cei de la Google să facă rapid un update și în sensul ăsta ca să repare problema, pentru că această scăpare nu mă convinge să trec pe Internet Explorer (am verificat și ăla se vede bine, deci nu e problemă de rezoluție a laptopului). În rest, voi ce prime impresii aveți despre Windows 8.1? Dacă ați apucat să testați, bineînțeles.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „Scurte prime impresii despre Windows 8.1 update”

  1. Eu raman momentan la Win 7.. fara update-uri si alte prostii, defapt dupa ce am facut update la SP1 am renuntat la celelalte update-uri.. si n-am avut probleme. Oricum cand o sa-mi schimb procesorul (deci si placa de baza) o sa ma gandesc daca trec pe Win8 (tata il are pe laptop, deci stiu cum arata, si in plus il folosim si la liceu) sau raman pe Win7. Totusi as ramane pe W7 (fara update-uri, doar cele esentiale, inclusiv SP1, asa am impresia ca e mai stabil si se misca mai bine.. foarte multe update-uri sunt inutile si intra in conflict cu unele programe..) si as trece pe Win 8 cand developerii vor incepe sa dezvolte mai multe aplicatii pentru 8 si vor uita de 7.. in fine trecerea cred ca nu sa o fac prea curant, probabil voi sari peste 8/8.1 si voi ajuge direct la 9…

    Răspunde
  2. Are 8 meritele lui. Dar recent mi-am luat SSD si am pus o instalare de la zero, am 7 acum. E mai bine. Şi asta o spune cineva care a fost mare apărător al variantei cele mai noi de Win de fiecare dată când a apărut (chiar şi Vista)

    8 m-a făcut să mă răzgândesc :P

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.