Oportunitate job: Asistent Manager

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Vă rețin atenția cu o nouă oportunitate de job pe care merită să o anunț pe blog. Este vorba despre un post de asistent manager în Galați. Și când zic asistent manager mă refer la funcție în adevăratul sens al cuvântului, nu doar la un post în secretariat. Asistent manager este un post cu responsabilități superioare și suplimentare față de un post de secretar. În plus, acest post presupune și un puternic rol de coordonare administrativă. De aceea, înainte de a aplica la acest post trebuie să vă gândiți bine la gradul de responsabilitate pe care îl implică și la abilitățile care vă recomandă. Din propria experiență trebuie să vă spun că un asistent manager ideal este persoana care reprezintă compania pentru care lucrează pe oriunde merge. De aceea, este important să fie o persoană plăcută, prezentabilă, relațională, de încredere, integră, inteligentă și dispusă să învețe lucruri noi. Asta e în viziunea mea :), dar cum nu angajez eu personal asistent manager, am să vă invit să aflați mai multe despre acest post cu un click aici. Dacă sunteți eligibili pentru un astfel de post, depuneți-vă un CV la anunțul din linkul oferit anterior. Dacă știți pe cineva care ar fi eligibil pentru un astfel de post, dați-i de știre, dar repede, că în maximum 7-10 zile procesul de recrutare se încheie ;). Aveți butoane de Facebook, Twitter, Google+ mai jos – ca să dați share ;).


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

7 comentarii la „Oportunitate job: Asistent Manager”

  1. clar aici ma bag
    Un bun asistent si manager este un om bun si calm .Multumesc Domnule inginer Gabriel Ursan

    Răspunde
    • Mai multe întrebări merită să pui celor care se ocupă de angajare, după ce îți depui un CV în prealabil și stabiliți un interviu. Deși, nu cred că pentru un astfel de post se asigură și cazare.

      Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend