Una scurta cu ninsoarea

Nu vă mai plângeți că nu se intervine. Când viscolește de rupe nu prea ai ce să faci. De fapt, ba da, ai. Îți lași mașina acasă ca să nu încurci traficul și îți faci provizii din timp pentru că ăștia la știri nu mănâncă rahat de peste 3 zile că vin ninsorile. În Galați este dezastru. Se circulă greu, multe străzi sunt impracticabile, unii copaci au căzut, multe persoane se află izolate prin diverse locații (izolate, nu sinistrate). Mai multe detalii găsiți live și pe GSDG (Grupul Șoferilor din Galați, de unde am luat și imaginile de mai jos = sursa). Când te uiți pe geam, zici că ești pe a doua planetă din Interstellar care nu mergea colonizată. Dar toată lumea vede astea pe geam. Urgia cică durează până la ora 18:00. Dacă nu vom fi îngropați de tot în zăpadă până atunci, vor intra utilajele mai cu spor. Până atunci, hai să fim realiști și să nu ne mai plângem ca imaturii pentru absolut orice lucru. Zic că merită să facem apel la logică mai întâi. Iar dacă nu e nimic urgent, stați în casă, nu scoateți mașinile pe străzi și nu aglomerați inutil mijloacele de transport în comun. În rest, fiți calmi.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

13 comentarii la „Una scurta cu ninsoarea”

 1. -Tati, la televizor spune că o să fie cod roșu de ninsoare la noi! Ce facem?
  -Mâncăm toată mâncarea și bem tot ce avem că vine mâine armata să ne aducă altele…

  Răspunde
 2. cred ca marea problema nu este ca nu se vede asfaltul ci ca intre banii sifonati pentru aceste servicii si rezultate este o imensa diferenta.
  daca statul are lua echipamente si ar face niste puncte sa deserveasca 2-3 judete ar fi mult mai ok. dar nu e asa.. statul este un prost administrator.. nu ca noi suntem hoti

  Răspunde
 3. In Ploiesti a nins frumos. Chiar era cald cand am venit la serviciu. Daca nu ingheata diseara e chiar ok. Fata de prima ninsoare, chiar am vazut urme de utilaje pe arterele principale.

  Răspunde
 4. Aş spune că deocamdată am noroc cu vremea, pentru că în Satu Mare zici că e primăvară, cam rece la -3 grade dar cu mult soare, şi cînd e soare parcă nici frigul nu pare să fie aşa mare. Cît priveşte zăpada, doar la tembelizor şi aici pe site am văz’t, pe aici nu a pricat gram de zăpadă. O veni şi pe aici, că totuşi e decembre… Chiar azi am fost la Zalău şi Jibou, şi vremea e faină, doar vîntul suflă destul de tare în cîmp deschis, vînt rece, vreme de primăvară prea-tipmurie !

  Răspunde
 5. Românii sunt prea proști, prea plini de ei ca să își lase mașina acasă. Adică dacă melteanul are Dacia Logan cum să meargă cu mijloc de transport în comun? Păi degeaba plătește 20 de ani rate la mașină? Oricât ar da zăpada la o parte, în câteva minute e aproape așternută la loc.

  Răspunde
 6. În Brașov s-a intervenit pe viscol și degeaba în urma mașinilor de dezăpezire zăpada e la loc îm mai puțin de 30 de minute.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.