Combinatia de whisky si Cola

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Combinația de whisky și Cola e bună, dar trebuie să te ții de ea. Pentru că dacă nu ai antrenament riști să ți se rupă filmul foarte ușor. Cam așa am pățit eu sâmbătă seară la o petrecere de Sf. Ștefan. Nu m-a durut deloc capul a doua zi, dar recunosc că inima și stomacul mi-au adus aminte că și ele sunt organe în corp și că trebuie să am grijă și de ele. De asta prefer eu berea. Că e mai slab alcoolizată și că la un moment dat te umfli și nu mai poți să mai bei. Singura parte proastă cu băutul berii e că te duci des la baie și în club este o adevărată povară să faci treaba asta la cât de aglomerat poate fi uneori. Nu sunt sigur că beau de revelion.

Party time :)

A photo posted by Gabriel Ursan (@gabrielursan) on

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „Combinatia de whisky si Cola”

 1. Vezi ce ziceam ref la bautul de carbogazoase.
  Un pahar de JD, chiar daca nu-i util pentru silueta, nu-i un lucru rau.

  Prin comparatie cu consumul de bere e chiar un lucru extrem de benefic.

  Răspunde
  • Momentan trebuie ca eu să o las mai moale cu alcoolul. Sâmbăta aia chiar m-a marcat :) Mai am un hop cu revelionul, unde s-ar putea să beau, dar mai cumpătat, dar după aia, în ianuarie, sper să fie mai puține ispite :) Un an nou fericit!

   Răspunde

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend