Samsung Galaxy S4 este disponibil în magazinele din România

Cel puțin ăsta e titlul comunicatului de presă pe care l-am primit și pe care îl voi publica în acest articol. Dar până la acesta, haideți să trecem în revistă ofertele câtorva magazine online pentru Samsung Galaxy S4.

Magazin Preț
eMAG
GSMRo 2.990,90 RON
evoMAG 2.959,00 RON
Market Online 2.999,00 RON
Click Shop 3.199,99 RON

Se pare că la toate magazinele menționate mai sus, Samsung Galaxy S4 este disponibil momentan doar pentru precomandă, însă cred că va fi disponibil în scurtă vreme având în vedere comunicatul de presă. Probabil că dacă faci precomanda acum, nu te vei bucura de noul Galaxy S4 de Paști, însă la scurtă vreme după sărbători, s-ar putea să ai o surpriză plăcută.

Samsung Galaxy S4 negru 5

Dacă vreți să citiți review-ul unui prieten care a pus mâna pe Samsung Galaxy S4, vă recomand să o faceți aici, la Dan Dragomir.

Eu despre subiectul Galaxy S4 am scris câteva articole înainte de ăsta. În ordine cronologică.

Vineri noapte va fi prezentat Samsung Galaxy S4. Samsung Galaxy S3 se ieftinește

Despre Samsung Galaxy S4

HTC One vs Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4, lansat cu fast în România

Preț Samsung Galaxy S4 (plus o galerie foto cu imaginile oficiale)

Ecranul lui Samsung Galaxy S4 este rezistent la zgârieturi

În continuare, vă invit să citiți și comunicatul oficial de presă în care este anunțată disponibilitatea telefonului în magazinele românești.

Samsung GALAXY S4 este disponibil pentru consumatori

Sâmbătă, 27 aprilie, începând cu ora 18:00, primii 100 de cumpărători de Galaxy S4 de la insula Samsung din AFI Palace Cotroceni au parte de promoții speciale

București, 26 aprilie 2013 – Samsung GALAXY S4, ultima generație a seriei GALAXY S, smartphone-ul ale cărui funcții împlinesc experiențele utilizatorului în compania celor dragi, este disponibil la vânzare în magazinele partenere Samsung începând de sâmbătă, 27 aprilie.

Cu ocazia lansării, Samsung Electronics România le aduce primilor 100 de cumpărători de Galaxy S4 de la insula Samsung din AFI Palace Cotroceni (București) promoţii speciale, începând cu ora 18:00. De asemenea, cuplurile prezente la eveniment se pot înscrie într-o competiție cu tema “parte din viața ta” și pot câștiga unul dintre cele patru premii constând în telefoane Samsung Galaxy S4.

Galaxy S4, parte din viaţa ta

 

Prezentat pentru prima dată pe 14 martie, la New York, cel mai nou membru al familiei Galaxy S este dotat cu o serie de funcții și specificații de ultimă generație, menite să simplifice și să îmbunătățească interacțiunea cu utilizatorul. Smartphone-ul are un display Full HD Super AMOLED, ecranul de 5 inci și 441 ppi făcând posibilă redarea imaginilor la o calitate uimitoare.

Camera de 13 megapixeli însoțită de gama largă de moduri de fotografiere permite utilizatorului să surprindă fiecare moment important într-un mod creativ. Spre exemplu, ‘Dual Shot’ folosește simultan ambele camere ale telefonului și îți oferă libertatea să utilizezi mai multe moduri de a combina cele două capturi simultane, astfel încât să obții imaginea dorită, iar prin ‘Drama Shot’ poți realiza o serie de imagini despre un subiect în mişcare – suprapuse într-o folografie dinamică, astfel încât să poți urmări toată acţiunea în detaliu.

Pentru a-i ajuta pe utilizatori să partajeze rapid și ușor imagini sau documente, Samsung GALAXY S4 propune funcția ‘Group Play’, care le oferă acestora posibilitatea de a se bucura de muzică, documente și jocuri împreună cu cei din jur, fără să fie necesară conexiunea Wi-Fi sau prin rețelele operatorilor de telefonie mobilă.

Funcția ‘Air Gesture’, una dintre noile alternative la atingerea ecranului tactil – face posibilă schimbarea melodiei pe care utilizatorii o ascultă printr-o simplă mișcare a mâinii, în timp ce ‘Air View’ le dă posibilitatea de a previzualiza conținutul e-mail-urilor sau al fișierelor prin simpla apropiere a degetului asupra acestora.

Și, mai mult decât atât, cu GALAXY S4 și pachetul de accesorii dedicate, te bucuri de un ajutor neprețuit pentru adaptarea ritmului tău de viață la mediul înconjurător, fiind permanent la curent cu informații despre starea ta de sănătate. Prin aplicația ‘S Health’ și prin prezența celor doi senzori încorporați, poți obține informații esențiale despre zona ta de confort, despre alimentație, exerciții fizice, odihnă și multe altele.

Samsung GALAXY S4 aduce mai multe noutăți și la nivelul conținutului multimedia oferit. ‘Samsung Hub’ oferă posibilitatea de a accesa cinci servicii de conținut dintr-un singur punct de acces, făcându-l incredibil de simplu și comod de utilizat. ‘Samsung Apps’ a fost îmbogățit cu un nou serviciu care oferă posibilitatea de căutare în aplicații atât din Samsung Apps, cât și din Google Play.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. este lider mondial în tehnologie, oferind noi posibilități oamenilor de

pretutindeni. Prin inovații și cercetări susținute, transformăm universul televizoarelor, smartphone-urilor, computerelor, imprimantelor, camerelor foto, produselor electrocasnice, sistemelor LTE, aparaturii medicale, semiconductorilor și al soluțiilor LED. Compania are 236.000 de angajați în 79 de țări și are vânzări anuale care depășesc 187,8 de miliarde de dolari. Vă rugăm să vizitați www.samsung.com pentru mai multe detalii.

4 comentarii la „Samsung Galaxy S4 este disponibil în magazinele din România”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.