Samsung Galaxy S3 Mini e foarte drăgălaş

De curând am pus şi eu mâna pe un Samsung Galaxy S3 Mini şi mi-a plăcut foarte mult cum arată.

Recunosc că nu m-am jucat cu el să ştiu exact ce-i poate pielea, însă îl are o colegă de-a mea de muncă şi e foarte încântată de acest smartphone.

Daţi-mi voie să spun că mie îmi place mult mai mult Samsung Galaxy S3 Mini decât Samsung Galaxy S3. La capitolul design (mai exact dimensiuni), bineînţeles. Că la capitolul performanţe sunt două clase diferite. Dacă te apuci să compari S3 Mini cu S3 e ca şi cum ai compara două maşini de clase diferite, care costă total diferit. Deci, nu e relevantă o astfel de comparaţie.

La prima vedere arată exact ca un S3 clasic, însă dimensiunile reduse îl fac mult mai drăgălaş. Şi când zic drăgălaş nu mă refer că e telefon de copii (ar vrea mulţi copii cadou aşa ceva :)) sau telefon de damă. E un smartphone mid-range în toată regula, recomandat oricui.

Atenţie, a nu se confunda cu Samsung Galaxy Mini 2 pentru că sunt două telefoane total diferite. Şi ăla e un telefon bun dacă ai buget mai redus, însă Samsung Galaxy S3 Mini îşi merită toţi banii, conform celor spuse de colega mea. Nu am ratat ocazia să-i fac şi două poze ca să vedeţi cât de “a telefon” arată :).

Despre acest smartphone am detaliat mai mult în acest articol pe care vă invit să-l parcurgeţi. Spuneam acolo înainte de Crăciun că ar putea fi un cadou frumos. Încă se pretează la noţiunea de cadou pentru că se apropie Valentine`s Day sau Dragobetele (depinde ce vreţi să sărbătoriţi ;)). Tot în articolul acela am povestit şi despre specificaţiile tehnice de bază.

Samsung Galaxy S3 Mini poate fi achiziţionat de la eMAG în două variante, pe alb şi pe albastru închis.

1.349,99 lei pe albastru închis

1.399,99 lei pe alb – momentan figurează cu stoc epuziat, aşa că merită să vă orientaţi acum către achiziţia acestui model (fie şi pe albastru) ca să-l prindeţi la preţ ok

Dacă vrei un smartphone puternic cu Android şi ai bugetul necesar, i-aţi Samsung Galaxy S3 Mini că o să-ţi placă. Zic asta pentru că trebuie să cauţi mult să găseşti ceva mai bun sau la fel de bun la banii ăştia.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

3 comentarii la „Samsung Galaxy S3 Mini e foarte drăgălaş”

  1. De acord cu tine :) S3-ul arata oribil (are un coleg), ceva rotund si foarte mare.. dar la S3 Mini (are si la mine o colega) se potriveste mult mai mult designul asta mai rotund, pentru ca este mai mic :)

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.