Mulţumesc pentru voturi şi implicare

Multă lume ştie deja că sunt implicat până în gât cu pasiune şi entuziasm :) în competiţia BlogWars 2013. Astăzi s-au aliniat cele 10 articole din runda 2, iar juraţii au început să voteze.

Am primit punctaje foarte mari de la mulţi bloggeri cu care n-am interacţionat până acum, dar care se pare că au apreciat abordarea mea din acest articol cu care lupt în a doua etapă. Nu pot decât să mă înclin şi să vă mulţumesc tuturor.

Dacă aţi citit în întregime articolul meu de concurs şi îmi veţi oferi punctaj minim (sesiunea de votare e deschisă), tot vă mulţumesc pentru că l-aţi citit în întregime.

A face parte din juraţii BlogWars nu-i treabă deloc uşoară, pentru că toţi participanţii scru articole bune şi consistente, iar oamenii care îşi cântăresc de obicei deciziile au mult de treabă în procesul de jurizare.

Am primit multe mesaje de la prieteni care nu au blog şi de la prieteni care au blog. Unii îmi spuneau mai în glumă, mai în serios că nici “afumaţi” :), nu le-ar fi trecut prin cap aşa ceva, iar alţii că le-a plăcut, dar că nu-s fani ai genului şi că ar trebui să mă orientez şi către altceva dacă voi merge în etapele viitoare.

Am să ţin cont de sfaturile tuturor şi am să-mi adaptez stilul în funcţie de fiecare temă dacă voi trece mai departe. Nu promit nimic altceva decât că voi merge purtat de val, de inspiraţie şi de tastatură dacă voi avea ocazia să o fac. E un război, fie el şi al blogurilor (unde combatanţii se împrietenesc rapid între ei, dacă nu-s deja prieteni), aşa că fiecare etapă este incertă până la momentul final al acesteia.

Nu sunt un tată dinăla disperat care face din copilul său un întreg univers lipsit de empatie faţă de ce-i interesează pe cei din jur, însă sursa mea de oboseală, fericire şi inspiraţie pentru articolul din etapa 2 BlogWars vă salută :)!

Sara

Plus privirea de războinic :). A mea, că Sara e prietenoasă la pozat :).

Tati si Sara

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

8 comentarii la „Mulţumesc pentru voturi şi implicare”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.