Sambata, bere si bloggeri

S-a vehiculat ceva de o bere vineri pe Blog Gathering Galați, iar sâmbătă după-masă deja lucrurile se materializau. Recunosc că totul s-a întâmplat al naibii de rapid și de aceea nu am fost foarte mulți, dar a fost fain. Pentru mine a fost ca o mică aventură de prin vremurile în care nu aveam prea multe responsabilități familiale :)

Din inima Moldovei, de la Brăila :), a venit Andrei Cismaru împreună viitoarea sa soție. Din inima Ardealului, au venit gălățenii :), adică eu, Adi Bot, Andrei de la Cky.ro, Ana și Gregor. Ne-am strâns La Fani, la Teatrul Dramatic, pentru că era sâmbătă și doar pe acolo am mai găsit locuri pe ultima sută de metri. Cam strâmt, dar fain, prietenos locul.

S-a băut multă bere și s-a lichidat stocul de Jagermeister, adică 3 shot-uri mari, moldovenești, pe care le-am împărțit la 4-5 pahare mai mici :) S-a discutat despre blogging, Cismaru ne-a făcut câteva recomandări pe care eu le susțin sus și tare încă de la BGG 3 încoace (poate tura asta iese ceva), s-a vorbit despre ce rahaturi mai fac cei din presă, despre cum e să faci social media pentru branduri faine și despre faptul că voi avea ocazia să testez în scurtă vreme Bitdefender Antivirus pentru wearables (săptămâna asta îmi vine ceasul cu Android Wear, Moto 360).

În rest, voie bună și pace. Oricât de mult activezi în mediul online, întâlnirile astea offline au un rol foarte mare în strângerea relațiilor între oamenii care împărtășesc aceleași pasiuni. Recomandarea mea ar fi să participați la cât mai multe, bineînțeles, atunci când puteți. Am un feeling că se vor întâmpla mai des și pe la noi, nu neapărat sub formă organizată de BGG.

Andrei avea un party la Union Jack la care trebuia să ajungă, așa că eu și Adi Bot l-am însoțit un pic. Am băut o bere și apoi am plecat că eram destul de obosiți și ne era cam foame. Și unde se duce gălățeanul în miez de noapte când îi este foame? Bineînțeles, în Țiglina la shaorma :) Acolo a început o altă aventură alături de Adi Bot.

Berile erau multe, iar foamea pe măsură, așa că am halit rapid câte o shaorma, apoi câte un sandwich și, bineînțeles, încă vreo 2 beri de căciulă. Am mai stat un pic la povești cu un prieten taximetrist și cu un om al străzii (genul ăla cu care ai ce să discuți), iar Adi nu știa cum să mă ia mai repede de acolo :) Apoi, direct acasă și somn la o oră decentă. Să vii la 1-2 noaptea sâmbătă seară din oraș e o oră decentă. Per total, fain, mi-a plăcut. Mai facem. Eventual cu un pic de organizare din timp ca să fim mai mulți. Fără poze :)

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

6 comentarii la „Sambata, bere si bloggeri”

 1. Eu încă mă chinui să dau de bloggeri suceveni activi. Am găsit câţiva pe Facebook, dar cam puţini şi cu activitate slabă în acest „domeniu”. Cei cu blog pe domeniu propriu îi pot număra pe degetele de la o mână.

  P.S: De fiecare dată când citesc numele Adi Bot, mă gândesc la motoare de căutare…

  Răspunde
  • Eu sunt sigur ca sunteti mai multi, nici noi nu stiam ca suntem foarte multi, nici acum nu ne stim.
   Dar cred ca o initiativa de adunare nu ar strica.

   Răspunde
 2. Mi-a inghetat chelia pana acasa, dar fu bine ca trotuarul e lat si-am avut loc sa strabat lejer toate cele 7 carari :))

  Da, da, fu fain! Trebuie repetat.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.