A fost semimaraton in Galati si a iesit foarte bine

Semimaratonul desfășurat Duminica aceasta în Galați a avut ca scop strângerea de fonduri pentru diverse cauze selectate de participanți, fonduri care vor ajuta și la crearea Fundației Comunitare Galați, un proiect frumos care din punctul meu de vedere va reprezenta un pas în plus pentru orașul Galați.

Eu n-am mai alergat pentru că nu am fost în forma necesară (mă rog, sunt mai multe considerente și nu e cazul să mă lălăi aici cu explicații), dar mi-am îndeplinit îndatoririle financiare. Sponsorul meu, aBeauty clnique, a virat deja în contul fundației suma promisă cauzei pe care voi ați ales-o la mine pe blog. De asemenea, am sprijinit financiar prezența în ștafetă a altei persoane alese de Cristi Ochiu. Partea faină e că cel care a alergat ”în locul meu” a obținut locul 2 în ștafetă, iar taxa de participare a mers către cauza pentru care a alergat el.

Chiar dacă nu ne cunoaștem personal, felicitări Iulian Tanvuia! Pe această cale doresc să mulțumesc în numele grupului de inițiativă și partenerilor care s-au implicat în acest eveniment: Primăria Galați, DJST Galati, Asociația Județeană de Atletism Galați, Autonom Rent a Car, RRA, MMA Security, Oferte Unice, 7Seri și tuturor voluntarilor implicați.

Printre sponsori s-au numărat companii cu activitate locală precum Elite Gym, Selgros, Tshirt Factory, IQbox și Computaris.

E de reținut și faptul că strângerea de fonduri nu se oprește aici. Absolut oricine dorește să susțină financiar o cauză o mai poate face până la sfârșitul anului. Evenimentul de astăzi a avut un rol cheie prin care ONG-urile și grupul de inițiativă a Fundației Comunitare Galați au arătat că se poate, au arătat că împreună reprezintă o forță, au arătat că există societate civilă în Galați.

Lista cauzelor este disponibilă aici. Tot acolo puteți face și donații. De asemenea, grupul de pe Facebook al evenimentului rămâne activ și puteți încinge discuții constructive și acolo. Ideea cu care am rămas eu în cap este că nimic nu s-a terminat odată cu încheierea semimaratonului din Galați. Totul abia acum începe pentru că din ce în ce mai multă lume crede că se pot face lucruri frumoase împreună, iar sponsorii și partenerii vor fi din ce în ce mai mulți pentru că un astfel de eveniment oferă expunere și asociere cu ceva foarte pozitiv.

Vă las cu un video foarte bine realizat de New York Crew Galați.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „A fost semimaraton in Galati si a iesit foarte bine”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.