Nu un robot vine la Brăila. ”Robotul Titan vine la Brăila”. Pe bune.

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Este vorba despre robotul care a fost prin lume pe la diverse evenimente. Ăla care împărțit scena cu Rihanna. Vine la Brăila Mall weekend-ul ăsta (23-24 mai 2015). Nu-l ratați.

20 mai 2015 – În weekend-ul 23-24 mai, Brăila Mall, cel mai mare centru comercial din zona Brăila – Galați, îl va avea ca invitat special pe celebrul Titan the Robot. Robotul, care a urcat pe scenă alături de Rihanna și Will.i.am, îi va primi pe brăileni cu show-uri și activități speciale de divertisment.

Un concept de divertisment unic în lume, Titan the Robot este un android controlat electronic, cu o înălțime de 2,2 metri și o greutate de 47 de kilograme. Până în prezent, robotul a călătorit în peste 25 de țări, printre care SUA, Australia, Thailanda, China, Vietnam, Irlanda, Spania sau Franța, unde a fost folosit la evenimente variate, de la petreceri private până la festivaluri și evenimente corporate de amploare. Iubit de toate categoriile de public, de la cei mici până la cei mari, Titan the Robot s-a făcut cunoscut prin mixul unic din spectacolele sale, ce cuprind elemente de comedie, teatru stradal și muzică.

La Brăila Mall, Titan va susține momente pline de umor pentru publicul de toate vârstele, desprinse din cele mai apreciate evenimente internaționale ale sale. Robotul va interacționa cu spectatorii și, la finalul show-ului, va participa la o sesiune de autografe unde vizitatorii se vor putea fotografia alături de el.

Brăila este a doua destinație a lui Titan în România, după București, unde a fost invitatul de onoare al deschiderii celui mai nou centru comercial din țară, Mega Mall, pe 14 mai. În Capitală, renumitul personaj a fost invitatul special al unor emisiuni TV, a participat la întâlniri cu fanii săi și a vizitat Universitatea Politehnică, unde a făcut deliciul studenților.

După vizita la Brăila Mall, Titan the Robot va continua turneul său prin țară. Acesta va ajunge la City Park Mall Constanța între 28 și 30 mai, la Ploiești Shopping City între 31 mai și 1 iunie, la Shopping City Târgu-Jiu între 3 și 4 iunie și își va încheia călătoria în țară la Shopping City Galați, unde va fi prezent între 6 și 7 iunie.Robotul Titan

 

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend