KIRAbook, un laptop care îmi place

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


KIRAbook este gama premium de laptopuri de la Toshiba. De curând și-a cumpărat un prieten apropiat acest model și recunosc că am fost plăcut surprins atunci când l-am văzut în realitate. Ecranul este super. Degeaba vă fac poză, că nu vă dați seama dintr-o poză. Ideea e că densitatea de pixeli per inchi a ecranului e atât de bună încât e o plăcere să lucrezi la el. Bateria are o autonomie declarată de 9 ore și 45 de minute de utilizare continuă normală. Pe amicul meu l-a ținut 12 ore în condiții de utilizare redusă. Asta datorită noilor procesoare Intel Broadwell (2015). E clar că e genul de laptop pe care îl încarci și apoi pleci lejer la muncă fără încărcător. Iar finisajele sunt cu adevărat premium (preponderent magneziu). Simți că pui mâna pe un laptop fain. Dacă aveți de gând să vă luați vreun ultrabook în perioada următoare, nu ezitați să aruncați un ochi și la seria de laptopuri KIRA de la Toshiba.


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

6 comentarii la „KIRAbook, un laptop care îmi place”

  1. Intotdeauna am fost fan Toshiba! Am mai avut laptopuri de la ei si intotdeauna am fost mai mult decat multumit. Au o durata de viata foarte buna. Dar, autonomia la acest model ma lasa masca. 12 ore este enorm pentru un laptop. Sunt foarte impresionat!

    Răspunde
  2. Intre timp la mine, HP-ul, dupa aproape 4 ani nu o mai duce cu bateria. De vreo 2 saptamani bateria tine maxim 15 minute fara incarcator. Sucks!

    Răspunde
  3. O recomandare pentru un laptop sau notebook mic, usor, nu prea scump, pentru calatorii, cerinte- conectivitate wifi buna si autonomie satisfacatoare exista? Pentru Office, nu gaming. Multumesc!

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend