KIRAbook Toshiba

KIRAbook, un laptop care îmi place

KIRAbook este gama premium de laptopuri de la Toshiba. De curând și-a cumpărat un prieten apropiat acest model și recunosc că am fost plăcut surprins atunci când l-am văzut în realitate. Ecranul este super. Degeaba vă fac poză, că nu vă dați seama dintr-o poză. Ideea e că densitatea de pixeli per inchi a ecranului e atât de bună încât e o plăcere să lucrezi la el. Bateria are o autonomie declarată de 9 ore și 45 de minute de utilizare continuă normală. Pe amicul meu l-a ținut 12 ore în condiții de utilizare redusă. Asta datorită noilor procesoare Intel Broadwell (2015). E clar că e genul de laptop pe care îl încarci și apoi pleci lejer la muncă fără încărcător. Iar finisajele sunt cu adevărat premium (preponderent magneziu). Simți că pui mâna pe un laptop fain. Dacă aveți de gând să vă luați vreun ultrabook în perioada următoare, nu ezitați să aruncați un ochi și la seria de laptopuri KIRA de la Toshiba.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

6 Comments

 • haitchi

  Reply Reply 18/05/2015

  Folosesc Toshiba de 10 ani. Sunt foarte multumita. Kira inca nu l-am vazut. Merci pentru info !

 • darius

  Reply Reply 19/05/2015

  Intotdeauna am fost fan Toshiba! Am mai avut laptopuri de la ei si intotdeauna am fost mai mult decat multumit. Au o durata de viata foarte buna. Dar, autonomia la acest model ma lasa masca. 12 ore este enorm pentru un laptop. Sunt foarte impresionat!

 • Lospa

  Reply Reply 20/05/2015

  Intre timp la mine, HP-ul, dupa aproape 4 ani nu o mai duce cu bateria. De vreo 2 saptamani bateria tine maxim 15 minute fara incarcator. Sucks!

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 20/05/2015

   Păi după 4 ani se poate întâmpla si asta. E drept, am auzit de MacBook-uri care si după 4 ani aveau o autonomie buna a acumulatorului, dar sunt cazuri si cazuri.

 • Coffee

  Reply Reply 27/05/2015

  O recomandare pentru un laptop sau notebook mic, usor, nu prea scump, pentru calatorii, cerinte- conectivitate wifi buna si autonomie satisfacatoare exista? Pentru Office, nu gaming. Multumesc!

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 28/05/2015

   M-ar ajuta foarte mult un buget maxim ca sa „storc” ce e mai bun din el.

Leave A Response

* Denotes Required Field