KIRAbook este gama premium de laptopuri de la Toshiba. De curând și-a cumpărat un prieten apropiat acest model și recunosc că am fost plăcut surprins atunci când l-am văzut în realitate. Ecranul este super. Degeaba vă fac poză, că nu vă dați seama dintr-o poză. Ideea e că densitatea de pixeli per inchi a ecranului e atât de bună încât e o plăcere să lucrezi la el. Bateria are o autonomie declarată de 9 ore și 45 de minute de utilizare continuă normală. Pe amicul meu l-a ținut 12 ore în condiții de utilizare redusă. Asta datorită noilor procesoare Intel Broadwell (2015). E clar că e genul de laptop pe care îl încarci și apoi pleci lejer la muncă fără încărcător. Iar finisajele sunt cu adevărat premium (preponderent magneziu). Simți că pui mâna pe un laptop fain. Dacă aveți de gând să vă luați vreun ultrabook în perioada următoare, nu ezitați să aruncați un ochi și la seria de laptopuri KIRA de la Toshiba.

Doar pentru oameni de marketing online open minded și fără prejudecăți care știu cât de cât limba engleză și vor mai mult. This is my simple funnel. Dacă nu, ignorați mesajul ăsta și citiți blogul, că mai sunt și alte articole :)

Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  6 replies to "KIRAbook, un laptop care îmi place"

  • haitchi

   Folosesc Toshiba de 10 ani. Sunt foarte multumita. Kira inca nu l-am vazut. Merci pentru info !

  • darius

   Intotdeauna am fost fan Toshiba! Am mai avut laptopuri de la ei si intotdeauna am fost mai mult decat multumit. Au o durata de viata foarte buna. Dar, autonomia la acest model ma lasa masca. 12 ore este enorm pentru un laptop. Sunt foarte impresionat!

  • Lospa

   Intre timp la mine, HP-ul, dupa aproape 4 ani nu o mai duce cu bateria. De vreo 2 saptamani bateria tine maxim 15 minute fara incarcator. Sucks!

   • Gabriel Ursan

    Păi după 4 ani se poate întâmpla si asta. E drept, am auzit de MacBook-uri care si după 4 ani aveau o autonomie buna a acumulatorului, dar sunt cazuri si cazuri.

  • Coffee

   O recomandare pentru un laptop sau notebook mic, usor, nu prea scump, pentru calatorii, cerinte- conectivitate wifi buna si autonomie satisfacatoare exista? Pentru Office, nu gaming. Multumesc!

   • Gabriel Ursan

    M-ar ajuta foarte mult un buget maxim ca sa „storc” ce e mai bun din el.

Comentează la acest articol