Restaurante bune Galați – Restaurant Stage la Vila Bordeaux

Atunci când cauți restaurante bune în Galați ca să mai încerci ceva nou trebuie să îți faci timp pentru o rezervare la restaurant Stage Galați aflat în incinta Vila Bordeaux. Și o să-ți explic și de ce.

Asemenea politicienilor, pe sistemul: ”am zis, am făcut”, am început să merg la restaurante bune în Galați după cum promiteam în acest articol în care îndemnam și alți bloggeri sau influenceri din Galați să facă la fel.

În acel articol am zis că voi sprijini sectorul HORECA din Galați mergând în măsura timpului și bugetului disponibil la câte un restaurant pe săptămână. Și că voi zice doar de bine. Că de rău e prea simplu.

Despre restaurant Stage Galați de la Vila Bordeaux

Despre restaurant Vila Bordeaux Galați multă lume știe deja. Sunt singurii din oraș care fac o vită excelentă pe piatră. Chef Bogdan alege o bucată bună de vită pe care ți-o oferă semi-pregătită pe o piatră încinsă.

Pe lângă modul foarte interesant de prezentare, vei mânca o vită bună în Galați pe care ți-o poți găti singur apelând la acea piatră încinsă pe care vine. Gustos, sănătos și hrănitor. Iar sosurile sunt cireașa de pe tort.

Restaurantul se numește Stage Galați Nice Dining

Cei de la Vila Bordeaux au hotărât să separe din punct de vedere branding Vila Bordeaux (care este cunoscută și pentru cazare, nu doar pentru restaurant) de partea de restaurant.

Stage Galați este denumirea restaurantului. Vila Bordeaux rămâne Vila Bordeaux Galați ca și unitate de cazare. Restaurant Stage Galalați este restaurantul.

Din ce am aflat, restaurantul Stage Galați își propune să fie un restaurant bun din Galați pentru oamenii care doresc să mănânce bine și să aibă parte de o servire deosebită a preparatelor (arată într-un mare fel).

Unde se află restaurantul Stage Galați

Restaurantul Stage Galați se află în același loc unde se află și Vila Bordeaux, numai că este la etajul 4 al clădirii, pe terasă. Strada Alexandru Cernat Nr. 49 este adresa exactă. Dacă bagi pe GPS ajungi la 10-20 m distanță.

Cum a fost la restaurantul Stage Galați

Atmosfera a fost super plăcută. În seara în care am ajuns noi a cântat live trupa Over din Galați. Excelent. Ospătarii sunt cunoscători și sunt foarte drăguți. Toți oamenii sunt o echipă foarte funcțională acolo. Felicitări!

Ne-am simțit foarte bine. Am fost cu soția și cu fiica mea. Sara (fiica mea) a fost încântată de locul de joacă de acolo (au și trambulină). Restaurantul Stage Galați este un restaurant din Galați kids friendly.

În serile toride, deși e terasă, există și aer condiționat, ceea ce face atmosfera plăcută în orice situație. Un alt lucru care mi-a plăcut este că sunt câteva locuri de parcare în incinta restaurantului.

M-am simțit bine să fiu la înălțime, la etajul 4. Priveliștea de sus e ok. Depinde unde ai masa. Însă dacă vrei să vezi de sus o parte din oraș, o vei vedea cu bune și cu rele (în apropiere e strada Brăilei).

Mâncarea la restaurant Stage Galați

Pentru mâncare ne-am dus. Nu e cel mai accesibil restaurant, adică nu e la stradă. Însă dacă vrei să mănânci bine în Galați, restaurantul Stage din cadrul Vilei Bordeaux este una dintre opțiuni.

Eu am ales celebra vită pe piatră de care povesteam. Soția a ales rața cu piure de mazăre, iar copilul a ales din meniul pentru copii cașcavalul pane. Totul super bun, gătit corect de chef Bogdan.

Desert la restaurant Stage Galați

Deserturile la Stage sunt de casă. Înghețată de casă, lava cake de casă și… pregătiți-vă… Marlenka de casă. Am gustat din toate trei. Excelent. Mi-a plăcut Marlenka în mod special că nu e la fel de dulce ca originalul.

Prețuri

Prețurile sunt ok pentru ceea ce oferă. Stage Galați nu este un restaurant ieftin, dar nu este nici un restaurant scump. Au prețuri corecte raportate la ce oferă. Prea corecte pentru preparatele de vită aș spune.

Concluzie restaurant Stage Galați

Mergeți cu încredere la Stage, mâncați o mâncare de bună calitate servită excelent și după aceea trageți concluzii. Este genul de restaurant pe care îl veți alege când vreți să impresionați pe cineva cu ceva gătit corect.

Un comentariu la „Restaurante bune Galați – Restaurant Stage la Vila Bordeaux”

  1. Am fost de mai multe ori la Stage și de fiecare data am fost mulțumită de serviciile personalului și de meniurile alese. Sunt exact asa cum cunt prezentate în fotografii și pregătite într-un timp relativ scurt și mai ales gustoase. Felicitări și cu siguranță voi reveni cu familia sau prietenii.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.