Restaurante bune în Galați

Se mănâncă bine și în Galați și sunt restaurante bune în Galați orice ar zice unii cârcotași. Dacă stăm să găsim numai răul dintr-un oraș îl vom găsi. Dacă știm să găsim binele, îl vom găsi. Eu vreau binele :)

Prin urmare, în măsura timpului pe care îl voi avea la dispoziție, voi vizita mai multe restaurante din Galați în perioada următoare și voi scrie despre ele doar părțile pozitive pe care le voi observa.

Adică nu le voi face review, ca să fie clar. Review înseamnă și cu bune și cu rele și mereu știți că am fost un tip obiectiv pe acest aspect. Însă la subiectul restaurante bune în Galați voi scrie doar de bine.

De ce doar de bine?

Pandemia a afectat destul de mult sectorul HORECA. La primul lockdown și eu am fost destul de afectat și nu mi-a fost ușor deloc. Imaginați-vă că oamenii din HORECA au ținut-o mult timp așa.

Prin urmare, proiectul meu numit ”Restaurante bune în Galați” va fi axat doar pe pozitiv. În măsura în care timpul și bugetul îmi va permite, mă voi strădui ca cel puțin o dată pe săptămână să mănânc la restaurant.

De asemenea, pentru că nu voi putea merge la toate restaurantele din Galați, invit și alți bloggeri sau publisheri gălățeni să se alăture proiectului și să producă conținut pe subiectul ”Restaurante bune în Galați”.

Obiectivul acestei campanii este să creștem și să ajutăm sectorul HORECA (măcar la nivel local, la noi în Galați) pentru că o comunitate frumoasă se ajută și se sprijină reciproc ori de câte ori este nevoie.

Ce restaurante mi-am propus să vizitez

Cu siguranță voi merge în Galați la restaurantul AllTime Bistro pentru că este restaurantul meu de suflet. Când locuiam în zonă mergeam des acolo. Au prețuri decente, mâncare bună și investesc mereu în schimbări.

De asemenea, un alt restaurant de suflet este CaJou, unde am mers de foarte multe ori după ce m-am mutat în cealaltă parte a orașului. Mi-e dor să îmi fac de cap cu o porție de degețele de pui și o bere rece.

Union Jack este iarăși un loc drag mie pentru atmosferă, pentru mâncarea bună și curată, pentru momentele și amintirile de acolo și nu în ultimul rând pentru priveliștea și atmosfera de la malul Dunării.

Voi merge cu siguranță și la Vila Bordeaux din Galați pentru celebra vită pe piatră încinsă, singur loc din oraș unde se face așa ceva. Plus că am înțeles acum că au o super panoramă de la etajul 4.

Cam astea sunt restaurantele la care am mers mai frecvent în Galați și pe care probabil le voi vizita primele.

Însă vă rog tare mult să-mi lăsați în comentarii la acest articol (nu mesaje private, nu pe Fb) și ce restaurante recomandați voi. Sigur sunt multe restaurante bune în Galați și e bine să afle toată lumea de ele.

Dacă veți lăsa comentarii cu restaurantele recomandate direct la acest articol, va ajuta să fie mai bine indexat pe motoarele de căutare și comentariile voastre vor rămâne pe internet, nu se vor pierde.

Ce restaurante recomandați în Galați?

Recomandari restaurante bune Galati

După cum spuneam și mai sus, scrieți-mi mai jos în comentarii la acest articol ce restaurante bune recomandați în Galați. Când zic restaurant nu mă refer la restaurante de tip fast food. Putem face alt articol acolo.

De exemplu, ca restaurante fast food Galați (sau food delivery Galați) recomand Friptură la Chiflă (la Oțelu`), 39 Legends, Grill Domnesc Galați sau Ciorbe la Ion. Am mâncat bine și curat aici.

Lăsați comentarii mai jos în câmpul de comentarii cu restaurantele din Galați recomandate. Și mai ales de ce le recomandați. Comentariile voastre vor fi văzute de alte persoane care vor merge acolo dacă dați detalii.

Poftă bună!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

13 comentarii la „Restaurante bune în Galați”

 1. Bună, Gabi! Ideea ta este foarte bună! Informația este utilă, atât, pentru cei care vin în Galați și ne dorim să atragem câți mai mulți turiști în zonă, cât și pentru localnici ! De asemenea, pentru domeniul HORECA acțiunile de acest fel sunt benefice ! Recomand Restaurantul Alex (fructe de mare, pește, dar și vita pe plită servită într-un mod spectaculos), DOM Pub fostul Baba Novac (rețete inedite), City Campus (meniu libanez și nu numai) și nu în ultimul rând, Pește și vin unde Kenan a ridicat mâncarea la nivel de artă !

  Răspunde
  • Îl recomand eu…mănânc frecvent acolo!
   Paella e minunata, la fel ca și friptura de rață.

   Dacă tot am intrat în horă ( cu mențiunea că nu am incercat toate locațiile din Galați)
   Îmi place nespus pizza de la Eataly, o găsiți pe takeaway… lucrează doar pe delivery.
   Cele menționate de tine mai sus.
   Nu știu dacă mai e deschis, dar ciorba de burtă cea mai cea am mancat-o in barieră la Nea Jean.

   Îmi place și CaJu, Gazetto, Gaffino, Casa cu gust, Grădinița, pe lângă cele menționate de tine. Dar peste tot mă duc după specific.

   Răspunde
 2. Salutare! Bună inițiativă, chiar mi-am propus să stau în Galați câteva zile și îmi prinde bine să știu câteva locuri unde se mănâncă 😊

  Răspunde
 3. Buna Gabi, iti felicit initiativa si te invitam pe acesta cale si la Kui Restaurant pe str. Domneasca nr. 29. In felul acesta vei avea parte de experiente frumoase si in locuri noi, nu doar cele deja consacrate. Desi am deschis de doar doua luni, clientii nostri ne spun ca avem cele mai bune coaste si burgeri din oras. Iar daca esti microbist, vei putea savura o portie de Nachos “mai buni ca la cinema” (iarasi nu noi am spus, ci clientii) alaturi de o bere rece in timp ce privesti meciul. Abia asteptam sa te avem ca oaspete! Zi magica!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.