Reduceri mari de weekend la eMAG

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Tocmai am primit newsletterul eMAG unde se anunță reduceri mari de weekend pentru perioada 24 – 27 mai 2013. E momentul să luați cadouri pentru 1 iunie!

Am aruncat un ochi pe acele reduceri mari și par destul de interesante. Este vorba despre reduceri mari la laptopuri, genți de laptop, Windows 8, routere TP LInk (poți să-ți iei un router ok cu 59 lei !!!), televizoare (și Smart TV), sisteme audio, media playere, console de jocuri, jocuri și jucării (vine 1 iunie :)), iPad Retina (redus cu 500 lei) plus alte tablete, accesorii de telefoane și tablete, aparate foto, imprimante, componente, IT, cosmetice și multe altele.

Lista întreagă a produselor ce au parte de reduceri mari se poate găsi aici. Observ că reducerile au fost destul de tentate, pentru că stocul unor produse a fost deja epuizat. Deci, dacă aveți bani de cumpărături în weekend, merită să luați în calcul aceste promoții.

Eu recunosc că nu stau atât de bine cu banii în perioada asta, dar sigur voi arunca un ochi pe oferta de jucării ca să-i iau ceva fiicei mele pentru 1 iunie. Cam asta ar fi perioada optimă pentru a comanda ceva cadouri de pe internet astfel încât să și sosească până de 1 iunie.

Spor la cumpărături și un weekend excelent!

Reduceri mari

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „Reduceri mari de weekend la eMAG”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend