Tocmai am primit newsletterul eMAG unde se anunță reduceri mari de weekend pentru perioada 24 – 27 mai 2013. E momentul să luați cadouri pentru 1 iunie!

Am aruncat un ochi pe acele reduceri mari și par destul de interesante. Este vorba despre reduceri mari la laptopuri, genți de laptop, Windows 8, routere TP LInk (poți să-ți iei un router ok cu 59 lei !!!), televizoare (și Smart TV), sisteme audio, media playere, console de jocuri, jocuri și jucării (vine 1 iunie :)), iPad Retina (redus cu 500 lei) plus alte tablete, accesorii de telefoane și tablete, aparate foto, imprimante, componente, IT, cosmetice și multe altele.

Lista întreagă a produselor ce au parte de reduceri mari se poate găsi aici. Observ că reducerile au fost destul de tentate, pentru că stocul unor produse a fost deja epuizat. Deci, dacă aveți bani de cumpărături în weekend, merită să luați în calcul aceste promoții.

Eu recunosc că nu stau atât de bine cu banii în perioada asta, dar sigur voi arunca un ochi pe oferta de jucării ca să-i iau ceva fiicei mele pentru 1 iunie. Cam asta ar fi perioada optimă pentru a comanda ceva cadouri de pe internet astfel încât să și sosească până de 1 iunie.

Spor la cumpărături și un weekend excelent!

Reduceri mari


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  2 replies to "Reduceri mari de weekend la eMAG"

  • cotos

   Fara sa te supar, insa anumite produse le-am gasit la altii mai ieftin. Cu tot cu transport :)

   • Gabriel Ursan

    Doamne fereste, cum sa ma supar :)? eMAG nu e magazinul meu doar :). Sunt convins ca la snumite produse are preturi mai bune, la altele nu.

Comentează la acest articol