Care sunt fricile tale? Răspunde la această întrebare!

Frică. Ți-e frică? Care sunt fricile tale? E un subiect pe care mi-am propus să-l abordez inspirat de articolul lui Șerban, articol pe care merită să-l citiți pentru că e mult mai cuprinzător decât al meu.

Puteți să preluați acest subiect drept leapșă la voi pe blog dacă vreți să abordați un subiect sensibil, precum frica. Va fi un exercițiu interesant de dezvoltare personală. De ce de dezvoltare personală? Pentru că a-ți recunoaște și a-ți înțelege fricile e un mare avantaj. Te pune pe gânduri. Te ajută să-ți structurezi fricile și să le privești ca pe o listă de task-uri, de lucruri pe care vrei să le rezolvi pur și simplu.

Dezvoltarea personală se mănâncă cu întrebări pe care nu stai să ți le pui în mod obișnuit. Întrebări banale, dar cu răspuns greu. Greu și atât.

Consider și voi considera mereu că organizarea și disciplina sunt niște aspecte care stau de fapt la baza dezvoltării personale. Și nu că e la modă. Organizarea și disciplina au stat la baza succesului personal încă din cele mai vechi timpuri și până acum.

În plus, sunt suficient de nebun să plusez prin a zice că organizarea și disciplina, niște lucruri atât de inconfortabile, stau la construirea unui confort personal neimaginat de bun. Da, niște obiceiuri inconfortabile aduc confort.

Dar, care sunt fricile tale? Eu pe ale mele vi le expun mai jos. Poate sunt comune, poate sunt normale, poate nu. Sunt frici. Frici care în subconștientul nostru nu ne lasă să evoluăm. Frici care se ascund de multe ori în spatele unor motive foarte plauzibile de a nu evolua.

Care sunt fricile tale

Care sunt fricile tale?

Nu știu care sunt fricile tale. Mă aștept să ți le structurezi printr-un comentariu la acest articol sau printr-un articol la tine pe blog. Însă fricile mele sunt …

 • Frica de eșec
 • Frica de respingere
 • Frica de ridicol/penibil
 • Frica de a rămâne fără venituri constante
 • Frica de masele dezlănțuite fără sens
 • Frica de moarte
 • Frica de singurătate

Care sunt fricile tale?

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

12 comentarii la „Care sunt fricile tale? Răspunde la această întrebare!”

 1. Am frica de: singuratate, de esec (stiu sa pierd, dar accept cu greu situatia), de broaste si serpi, de drogati, de prosti si idioti, de falisi, de pers care n-au cei 7 ani de acasa, de conducerea Romaniei.. etc..

  Răspunde
 2. nestiinta genereaaza frica
  daca nu ar exista acest sentiment aceasta traire am fi vesnic fericiti

  Răspunde
 3. Mulţumesc Gabi, eşti de o promptitudine uluitoare!
  O să fac update la articol. Îmi place să cred că mai sunt şi alţi curajoşi pe lume!
  Pentru că a fi fricos, e ceva banal.
  Curajul, înseamnă a avea curiozitatea să treci dincolo de frici!
  Şi mie îmi e frică dar curiozitatea, înghesuie foarte tare frica. Oricum, destul de tare încât lumea să ia asta drept curaj… :)

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.